Jump to content
IGNORED

"Insajder"

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ma da, ovo miriše na neki masan grant nekakvog NED/USAID i ambasada skandinavskih država. 

Posted

meni je prvi i najveći red flag to što ide na MTS, kao što rekoh, ako će se držati neke stare priče, to znači da je neko baš baš zalegao da se to nađe u toj ponudi. Dakle, neko iz one velike zgrade na Dedinju. 

• +1 2
Posted

Na MTSu su na kanalu 118, nisu uopšte skrajnuti što je odlično. Velika je ovo stvar.

Posted
3 minutes ago, James Marshall said:

meni je prvi i najveći red flag to što ide na MTS, kao što rekoh, ako će se držati neke stare priče, to znači da je neko baš baš zalegao da se to nađe u toj ponudi. Dakle, neko iz one velike zgrade na Dedinju. 

Kako si mističan :evil:

Posted (edited)
15 minutes ago, mraki said:

Studio im ne izgleda loše, tu je i dosta zanimljivih imena, rekao bih da je neko lepo kešnuo za sve to.

13 minutes ago, James Marshall said:

Ma da, ovo miriše na neki masan grant nekakvog NED/USAID i ambasada skandinavskih država. 

Brankica je malopre rekla da se finansiraju preko kredita Media Development Invesment Fund-a, komercijalnog kredita za opremu (oba moraju da vrate) i ugovora sa operaterima.

Edited by msv
  • Hvala 1
Posted

Pa neće sigurno da kaže da se finansira iz one velike zgrade na Dedinju.

Posted
3 minutes ago, msv said:

Brankica je malopre rekla da se finansiraju preko kredita Media Development Invesment Fund-a, komercijalnog kredita za opremu (oba moraju da vrate) i ugovora sa operaterima.

Ovakva televizija u Srbiji da bude profitabilna, jebiga nešto mi teško da poverujem. Pogotovo tipa ako budu furali 100% staru insajder priču, ko će od privrede bliske režimu da se reklamira? Ono, daj bože da je ovo znak da počinju neki novi vjetrovi da pušu.

• +1 1
Posted
31 minutes ago, Milošica said:

Pa neće sigurno da kaže da se finansira iz one velike zgrade na Dedinju.

Koja je to zgrada?Pitam za provinciju

Posted (edited)

Čedo, otkrio si svoje koordinate.

Edituj ovo.

Edited by Milošica
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Edituj, vidi ti se adresa :D 

Edited by msv
  • Haha 1
Posted (edited)