Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
post-1-1248972037.jpgste videli nekad ovu skalameriju?чушкопек, справата за печење чушки, страхотен български изум :Hail: Не си гориш ръцете а вадиш чушката с онази кука.prvi dobila, ima tome... sad kupila još 1. zbog grebatora mora se imati rezerva.
Posted
ste videli nekad ovu skalameriju?чушкопек, справата за печење чушки, страхотен български изум :Hail: Не си гориш ръцете а вадиш чушката с онази кука.prvi dobila, ima tome... sad kupila još 1. zbog grebatora mora se imati rezerva.
jok ti si:)svaka cas, najveci izum blgarske tehnike, sto je naizmenicna struja za srbe to je cuskopek za bracu blgare.ocu i ja jedan, ima neka derikozica sto mi trazi mnogo para na kalenicu. odakle ti?
Posted

ma ima kod kineza u blokovima, evo ih dva komada u kući

Posted (edited)

Ovo može i na Seksualna pomagala/odmagala, ali ajde. Dakle, u sigurno jednoj od najboljih i najkvalitetnijih radnji koja prodaje tzv. fetiš odeću i robu u Evropi, Absolute Danny, kupio sam sledeće prelepe cipele. Rekao bih "(kupio sam) devojci", ali je zadovoljstvo obostrano. Izgledaju gotovo nestvarno, i nestvarno seksi. delight-662-b[1].jpgŠtikla je visoka 14,5 cm. Cena je visoka 120 eura. Ostale modele možete pogledati na http://www.absolutedanny.com/default.php?cPath=257_202

Edited by Buck Naked
Posted (edited)

Evo i mojih (jadnih) fotki. amsterdam178.jpgamsterdam185.jpgamsterdam186.jpgamsterdam187.jpgZa sledeći put ću dotične ufotkati obuvene, na njenoj nozi.

Edited by Buck Naked
Posted

jebo nogu, daj ostalo od zene.nego, posto cuskopek kod kineza?

Posted (edited)

Jebem nogu :D

Edited by Buck Naked
Posted

Uh, ovako nesto je Kylie nosila (samo bez platforme) na promociji za Ford Ka. Mlooogo segsix26nns.jpg

Posted
nego, posto cuskopek kod kineza?
eee... valjda je bilo jedno 2,400 ako se dobro sećam
Posted
Za sledeći put ću dotične ufotkati obuvene, na njenoj nozi.
restepak za ukus buckasti. nestrpljivo čekamo fotku, i što kaže gaza možeš slobodno i jedan širi kadar da okineš :)
Posted

batali nogu bаče, sisu ti deder nama baci. od stikle se niko nije naje(*)o!