August 12, 200915 yr Author ste videli nekad ovu skalameriju?чушкопек, справата за печење чушки, страхотен български изум Не си гориш ръцете а вадиш чушката с онази кука.prvi dobila, ima tome... sad kupila još 1. zbog grebatora mora se imati rezerva.
August 14, 200915 yr ste videli nekad ovu skalameriju?чушкопек, справата за печење чушки, страхотен български изум Не си гориш ръцете а вадиш чушката с онази кука.prvi dobila, ima tome... sad kupila još 1. zbog grebatora mora se imati rezerva.jok ti si:)svaka cas, najveci izum blgarske tehnike, sto je naizmenicna struja za srbe to je cuskopek za bracu blgare.ocu i ja jedan, ima neka derikozica sto mi trazi mnogo para na kalenicu. odakle ti?
August 14, 200915 yr Ovo može i na Seksualna pomagala/odmagala, ali ajde. Dakle, u sigurno jednoj od najboljih i najkvalitetnijih radnji koja prodaje tzv. fetiš odeću i robu u Evropi, Absolute Danny, kupio sam sledeće prelepe cipele. Rekao bih "(kupio sam) devojci", ali je zadovoljstvo obostrano. Izgledaju gotovo nestvarno, i nestvarno seksi. Štikla je visoka 14,5 cm. Cena je visoka 120 eura. Ostale modele možete pogledati na http://www.absolutedanny.com/default.php?cPath=257_202 Edited August 14, 200915 yr by Buck Naked
August 14, 200915 yr Evo i mojih (jadnih) fotki. Za sledeći put ću dotične ufotkati obuvene, na njenoj nozi. Edited August 14, 200915 yr by Buck Naked
August 14, 200915 yr Uh, ovako nesto je Kylie nosila (samo bez platforme) na promociji za Ford Ka. Mlooogo segsi
August 14, 200915 yr nego, posto cuskopek kod kineza?eee... valjda je bilo jedno 2,400 ako se dobro sećam
August 14, 200915 yr Za sledeći put ću dotične ufotkati obuvene, na njenoj nozi.restepak za ukus buckasti. nestrpljivo čekamo fotku, i što kaže gaza možeš slobodno i jedan širi kadar da okineš :)