jms_uk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 (edited) ovog meseca kupujem sve sto zelim od 1989 bravo! Edited April 14, 2009 by jms_uk
mojo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ovog meseca kupujem sve sto zelim od 1989 Well spank me and call me a taxi, ali da li ja to u pozadini vidim jednu ista ovakvu?! U smislu da imaš dve i da ti ova druga ne treba.
Lale Gator Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 1500 dindži za majicu? Gde ja živim & oblačim se..Ne mogu se cimam sad da slikam, ali crna majica sa natpisom Holsten je majka! Svakakva je mučenja istrpela a još je ko nova! A dobio je besplatno uz 200 dindži izraženih u pivu.
banecare1 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Well spank me and call me a taxi, ali da li ja to u pozadini vidim jednu ista ovakvu?! U smislu da imaš dve i da ti ova druga ne treba.nikad nije kasno, javi se na PM posto sam tvrdo resio da ove sezone moram ici, poucen iskustvom iz 07/08, pre 10ak dana kupio sebi avio i F1 karte. trenutno u fioci radnog stola imam 7 povratnih karata peking-shangaj i 3 F1 karte. razmisljam da se prekvalifikujem u promotera, ocigledno mi dobro ide ;)
Lale Gator Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 je li ovo park gueljo u barseloni?Ne, to je park Tašmajdan nakon izgradnje Unutrašnjeg magistralnog prstena i lakog metroa; zar ne prepoznaješ onu bajkovitu crkvicu? To je ona mala ruska crkva pokraj crkve svetog Marka. U pozadini se vide Karaburma, Zvezdara i Konjarnik (kao što vidiš, Istočna kapija je osuđena na rušenje; ostaće samo sećanje na Budimira Trajkovića koji se ljubaka sa komšinicom u liftu - slično kao što se WTC danas može videti samo u filmovima i serijama).
bus Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 je li ovo park gueljo u barseloni?Jeste Park G?ell, tj. Barcelona. ...Juče saznao da ću možda neposredno pre puta u Barselonu morati da se patim poslovno deset dana po Stavangeru, Oslu, i Frankfurtu. što volim da patim.
Daddy Cool Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 zelim ih od 1989 i napokon su moje :) sad sam miran jedno 6-7 godina po pitanju koznih patikaJesi ih platio 5.900 ili ima makar jedna prodavnica u Srbiji sa drugacijom cenom?
Daddy Cool Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 400 yuanaAko je to odgovor za Reebochice, znaci da su u Kini 4.200!
nisam ja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 nemam pojma. nikad nisam bio u kini.no, ne morash ici na mesec da bi o istom prichao
banecare1 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 400-500 juana, ne secam se tacno jer sam kupio jos par sitnica. za dinare x10
pt 2.0 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Juče saznao da ću možda neposredno pre puta u Barselonu morati da se patim poslovno deset dana po Stavangeru, Oslu, i Frankfurtu. što volim da patim. da... kad covek ima tako tezak zivot, skroz je korisno da bude mazohista :)u oslu bih zivela sutra. :)(a sem osla u becu, hagu i trstu)@nisam ja: kinu toplo preporucujem... cudo. ljudi su cudo (i svi izgledaju 10 godina mladji), hrana je izvrsna, drugi svet skroz, ali impresivan drugi svet... meni je bas jak utisak ostavila... mada su tamo (stalno) buljili u mene ko u neko cudo (sa sve okretanjem i sasaptavanjem), sto je bilo malo neprijatno...
Recommended Posts