December 23, 20213 yr 1 hour ago, Aleksandar88 said: Kakva su vam iskustva sa Garinelom? Sve što znam o njima je da su hrvatski brend. Odela mi se sviđaju na izgled, ali ne znam kakav je materijal pod rukom. Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока Kako hrvatski? To je Ivateks iz Ivanjice. Iskustva su pozitivna. Edited December 23, 20213 yr by msv
December 23, 20213 yr Moja greška, Hrvati su Galileo [emoji16]. Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
December 23, 20213 yr I ja se prebacio na Galileo, pa gore pisao o njima. Dobar mi je i Garinello, eno onaj sako iznad je njihov i baš mi odgovara, a i košulje su im odlične. Imam 4-5 No Iron modela, nisu zaista takve da ne moraju da se peglaju, ali su baš prijatne.
December 23, 20213 yr Super, taman da se ne ispalim sa kupovinom odela po ovoj punoj ceni.Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
December 23, 20213 yr ceniš nekog više zato što je okačio slike cipela i krpa? jasno. ja za taj nik vezujem neke naglašeno konervativne postove. pa makar i dvorac obukao.
December 23, 20213 yr 9 minutes ago, nisam ja said: ceniš nekog više zato što je okačio slike cipela i krpa? jasno. ja za taj nik vezujem neke naglašeno konervativne postove. pa makar i dvorac obukao. To je možda zato što sam površna seljačina.
January 3, 20223 yr Verovatno najbolji telefon iz drugog plana u prošloj godini, ako može da se tako kaže za neki Samsung telefon.
January 3, 20223 yr Meni je Samsung špansko selo. Jedva sam bila ubola kako da se javim na telefon. Uzasan interface.njega imam kao back up kad sam imala iphone pa kad krene da trokira. Svanulo mi sa OnePlus Edited January 3, 20223 yr by mustang