Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Nikad na nogu ovo ne bi obuo, cak ni da probam

3 hours ago, Sara said:

kupila sam u TC Beo, radnja Avangarda, jedina perjana koju su imali u radnji. Sa raznim popustima koštala je manje od 15.000

Topla je nemoguće i dugačka mi je do ispod kolena 

Hvala, strava! 

Regal veliki, jedan manji deo iza vrata, tv komodu, televizor sto mi je rene preporucio, novi mobilni, dve jakne, dve kosulje, jos 4 auta za trgovinu i svasta nesto. Sad sam na rezimu leba i vode dok ne prodam neki auto i uzmem koji dinar. Pomozi Boze.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• Popular Post

kupila sam ovakvu haljinu. samo ne znam da li da je obučem kad idem do pekare ili kad idem u maksi. za proteste mi nije praktična.

csm_31790104_o33_d98a337a77.jpg

2 hours ago, slepa živana said:

kupila sam ovakvu haljinu. samo ne znam da li da je obučem kad idem do pekare ili kad idem u maksi. za proteste mi nije praktična.

To se obuce, kad ides u stetu.

Pa taj rad [emoji3] ono, skace ti cena odma za duplo

jer klijent voli kad je dizajner neka budala, provereno. Onda je kao bolji dizajner

edit: kaCam upoznao starog Sakana, bila je ta scena - mi ulazimo a on noge na sto, crvene starke, deda 70+ godina. Misim nije dizajner al je u industriji

shteta shto nisam u industriji [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

On 28.11.2021. at 23:52, Sara said:

Slika 0 od VRLO DUGA PERJANA JAKNA od kompanije Zara

Kupila sam slicnu jaknu i nemam pojma kakva torba ide uz nju?

Pada mi na pamet samo ranac

IMG-e7088cafee3063f3fd7c2f5808783c91-V.thumb.jpg.66e7acfe1475ae85b14f28c01f2690d3.jpg

11 hours ago, slepa živana said:

csm_31790104_o33_d98a337a77.jpg

Žena kupila istu pre par nedelja, videla u izlogu P.S. Fashion-a i odlučila da mora da je kupi :)

ITLhdc2.png

Edited by napadaj

sve se nema, kriza udarila

a gori topik

:whistle: 

nemoj tako, sezona je

jel bio Black Friday i Cyber Monday? :nobles:

12 minutes ago, Velocipede said:

Žena kupila istu pre par nedelja, videla u izlogu P.S. Fashion-a i odlučila da mora da je kupi :)

sigurna sam da nemam muža, ali potvrđujem da je baš tako bilo :lol:

IMG_20211130_103057.jpg

7 minutes ago, slepa živana said:

sigurna sam da nemam muža, ali potvrđujem da je baš tako bilo :lol:

Sad se pitam, dal bih joj ja odolela :fantom:

Meni je još davno rečeno za radnju koja prodaje švedsku garderobu (radnja se zove "Skandinavija").

I odem konačno, u Sv.Markovića, uzela kožne plitke čizmice, postavljene unutra jagnjećim krznom. Patofne za -20°. (I džabe)