August 22, 20204 yr Ja od uvek imam samsung telefone i lg televizore Već sam ti rekao negde, ne može YT radi normalno, ostalo ne, ali to je do androida, ne do modela
August 22, 20204 yr Na android temi jesi mi nesto odg, kada sam pitala u vezu povezivanja Samsung telefona i ne-Samsung tevea, ali nisam to trazila sto si odg.Nebitno u svakom slucaju, thnx.
August 25, 20204 yr pre neki dan sam prošla ispod ovakvog bilborda i sve tako u gro planu pred očima, a i istina nisam se udubljivala mnogo zanesena svojim beskrajnim unutrašnjim monologom, samo sam pomislila vidi neki novi šporet sa tri ringle saterane u ćošak. malo me zbunila ova šipka preko, al reko'
August 25, 20204 yr [emoji38]Šporet je ali samo za gotova jela, skuva ti storiju za Instagram tek tako... moj ima još i jednu manju, 4 u redu!Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 26, 20204 yr A jel 5G EDIT. I to je jos Ultra! E neka, bas si uz'o najbolji. Edited August 26, 20204 yr by Indy
August 26, 20204 yr Ne Možda sledeće sezone onaj je otišao u drugu državu Edited August 26, 20204 yr by renne