Caligula Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Ovih nema Bio je Blakstar s mene pa na ustap, ako ga uvatis dok se ne proda A Kruder i Sanset Mishn nisam nasao nikad
cartman Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 16 hours ago, renne said: ne plaća se na ploče nego na vrednost preko 50jura Pa ne bas.. ja sam decembra narucio plocu sa Grooveslanda od 30e i naplacen i je i PDV (20%) + carinski pregled mada sad koliko citam zavisi i odakle stize ploca.. on topic: Pazario Regu Planar 3 preko k/p i gomilu ploca sa Limunda
cartman Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Moja greska mada mi PDV nikada nisu naplatili kada sam uzimao nesto sa Alija ... A ni za knjige sa book depository (mada je to bilo dosta davno)
Baldrick S. Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Pazario nešto slično kao@jms_uk.Električna gitara, pojačalo od 15 watti, distorzija, rezervne žice, trzalice a sve u cilju maltretiranja komšinice ispod mene koja je u vreme korone postala toliko labilna da lupa u plafon i kad spavamo "jer pravimo buku". A i red je da posle 30 godina ponovo zasviram "razgranala grana jorgovana..."Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
slepa živana Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 39 minutes ago, Zlurad said: A i red je da posle 30 godina ponovo zasviram "razgranala grana jorgovana..." svako ko je rođen pre 1980. ima u genetskom kodu zapisanu tu pesmu na bilo kom instrumentu.
Baldrick S. Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 [mention=11666]Zlurad[/mention]Jel' to sa Thomanna?Ne, amazon. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Baldrick S. Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 (edited) Detetu akvarijum od 50 litara sa filterom i grejacem, postolje/ormančić, "ukrase" za isti. Sad čekam dva dana da odstoji hemija koju sam ubacio pa da pazarim i ribice. Ajd što je skupa akvaristika nego teška lele. Samo akvarijum i kamenje 25 kila. 15 minuta u metrou, 25 pesaka. A tek orman. Odahnuo sam kad sam morao ornamente da nosim na ledjima, uključujući i ovu kamenčugu od 5 kila. Edited June 6, 2020 by Zlurad
Baldrick S. Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Sundjer bobova kuca a tu je i on, kvalitetno zatrpan po sred akvarijuma Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Recommended Posts