November 25, 20195 yr Ma viš da se žali na sitnu decu. U uskim farkama teško da će da (o)plodi ponovo.
November 25, 20195 yr 1 hour ago, foto said: samo 501 since 80tih. jedini eksperiment sa bojom dzinsa, mada ni to nije vise to. te 'frulice' nisu za mene. treba nekad i da se cucne ili preskoci taraba, sedne na motor i sl... Ja još samo u 501 mogu da uđem, i to ako nađam broj... Jednom našao neke elegantno-sportske Navigareu i kupio ih, sad ih čuvam kao oči u glavi, to su mi jednie koje mogu da nosim na neka mesta gde treba biti malo manje casual... I ima neka radnja u Lidu di Jesolu, koje prodaju letnje pantalone na učkur, tamo kupim svake godine par komada raznih dužina i boja da se ima, pošto kvalitet nije bog zna šta... Ali mogu da ih obučem, malo li je...
November 25, 20195 yr @darling proveri u army shops osim ako nisi rokenrola, strec je gej. Edited November 25, 20195 yr by mustang
November 25, 20195 yr 3 minutes ago, darling said: jel postoje 501 kao nekad? isti teksas, ona super boja? ako da, gde? posto su? nema vise (ako mislis na one iz var(a)teksa) lose izgedaju u odnosu na te
November 25, 20195 yr 5 minutes ago, darling said: jel postoje 501 kao nekad? isti teksas, ona super boja? ako da, gde? posto su? Fashionnfriends, oko 100e, ne znam za ženske modele, muških ima nekoliko modela 501 i ima taj old skul original fit originalne boje
November 25, 20195 yr 8 minutes ago, darling said: jel postoje 501 kao nekad? isti teksas, ona super boja? ako da, gde? posto su? Ja video u Levis Shopu, 130€... Ali nema mog broja... :( Ove što nosim sam kupio u Italiji, bile našto tipa 65€
November 26, 20195 yr svracaj u levis povrmeno. uvek ima vise komada i neki je na snizenju. kroj je isti 90% (ili sam ja 10% razlciit od mladosti : )) ) a mogu da se nadju i od onog najtamnijeg teksasa, koji krene da bledi na kolenima tek nakon 2 godine. mada, realno, ima i nekih na koje im ne bi dozvolio da stave 501™ Edited November 26, 20195 yr by foto
November 26, 20195 yr svracaj u levis povrmeno. uvek ima vise komada i neki je na snizenju. kroj je isti 90% (ili sam ja 10% razlciit od mladosti : )) ) a mogu da se nadju i od onog najtamnijeg teksasa, koji krene da bledi na kolenima tek nakon 2 godine. mada, realno, ima i nekih na koje im ne bi dozvolio da stave 501[emoji769]Ja sam jednom u onom u TC Ušće tražio 501 i oni mi donesu neke "isprane" ovo ono...Ja kao "gde su vam klasične "indigo"? " - A pa nema tih staaarih, to se više ne proizvodi, izašlo iz mode...- Aaajde? Lepo recite nećemo da naručimo... ... Shiit has hit the fan...
November 26, 20195 yr Lazu. Kod njih sam uzeo od tamnog, netretiranog teksasa i to na popustu. Doduse, pre 4-5 godina
November 26, 20195 yr 17 hours ago, radisa said: Ja video u Levis Shopu, 130€... Ali nema mog broja... :( Ove što nosim sam kupio u Italiji, bile našto tipa 65€ cekaj, to je ozbiljno cena? i to neko placa?