Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, renne said:

što ne postoje neki logori za ove u japankama

:D postoji! daunander:)) eto, noskic moze da potvrdi 

(btw, ovde se zovu thongs:)

Posted
On 21.6.2019. at 20:29, beta kentauri said:

ne baš ovih dana al pre mesec dana uletela u https://www.muji.com/uk/ i nakupovala lanene bluze, belu košulju, lanenu haljinu...rokovnike i olovke...

jedva sam uspela da se odvojim od radnje. ladno tip radnje u kojoj bi mogla da bankrotiram.

auu, pa mi smo sestre po muji-ju! same here:) kupujem tamo masu toga. mnogo toga za pokucstvo, posteljinu <3, kuhinjske stvari, raznorazne dzidze za ciscenje, cak i kozmetiku (skincare). uz uniqlo, ta radnja mi je jedna od favorita. zaista kvalitetni proizvodi za prilicno razumne cene. 

Posted
14 minutes ago, roksi said:

auu, pa mi smo sestre po muji-ju! same here:) kupujem tamo masu toga. mnogo toga za pokucstvo, posteljinu <3, kuhinjske stvari, raznorazne dzidze za ciscenje, cak i kozmetiku (skincare). uz uniqlo, ta radnja mi je jedna od favorita. zaista kvalitetni proizvodi za prilicno razumne cene. 

:)

Posted
53 minutes ago, roksi said:

ima i jedan brat :) odlican je muji. kupovao obicno neke kuhinjske i kancelarijske sitnice.

uniqlo, vrhunski odnos cena/kvalitet, po meni najbolji.

kod uniqla me odusevilo to sto sa unutrasnje strane majice imaju ojacanja na mestima gde se najcesce cepa. isto vazi i za trenerke (izmedju nogavica).

+ko zna koliko za uniqlo.

Posted
4 hours ago, halloween said:

:D

Na vocapu procitam kako je Kums vozio forda kad je naleteo na baru i okupao prolaznicu, sad kad se doda japanka na gasu, utisak je kompletan.

jednom u životu vozio u japankama, i nikad više

nema razlike između vožnje u japankama i vožnje u pjanom stanju

Posted
jednom u životu vozio u japankama, i nikad više

nema razlike između vožnje u japankama i vožnje u pjanom stanju
Jel ista i kazna? menscini da bi trebalo to da izjednace; promile sa milimetrima razmaka koji se stvara izmedju japo-tangi i prstiju (u koji staje pedala, jelte)

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

veći je problem u osloncu tj skliskosti istog

:fantom:

Posted

ja ove videla na jednoj curki, dobro izgledaju uzivo, toliko dobro da sam prvi put u zivotu guglala krokse. verovatno su super kome trebaju gumenjaci :)

https://www.crocs.com/p/crocband-platform-slide/205631.html?cgid=women&cid=066#&origin=category&srule=&start=32&sz=36&prefn1=lifestyle&prefv1=&prefn2=variationSize&prefv2=&prefn3=refinementColor&prefv3=Black&prefn4=fitGuideFit&prefv4=&prefn5=refinementOccasion&prefv5=

intersport ima rasprodaju na netu, nasla sam goreteks adidasa za pola cene, vredi. mog broja, naravno, nema. 

Posted
10 hours ago, triple_nippled said:

ima i jedan brat :) odlican je muji. kupovao obicno neke kuhinjske i kancelarijske sitnice.

uniqlo, vrhunski odnos cena/kvalitet, po meni najbolji.

kod uniqla me odusevilo to sto sa unutrasnje strane majice imaju ojacanja na mestima gde se najcesce cepa. isto vazi i za trenerke (izmedju nogavica).

+ko zna koliko za uniqlo.

helou, bro! :) 

istina, bas se trude oko tih detalja, odlicni su. meni su uniqlove majice super. supima muske t-shirts su mi fejv (super boxy kroj!). + kolaboracije znaju da izbace simpaticne komade (trenutno: super geometric <3, hokusai blue i sakagura:) meni su bas kjut!

a i jakne (ne mislim na njihove standardne perjane) su im odlicne. (imam par njihovih bomber-a iz kojih ne izlazim vec nekoliko zima i jos uvek se drze herojski:) a cene su vrlo prihvatljive, bas sto kazes, izuzetan odnos cena/kvalitet. big love.

nisam odolela ni meca-jaknici :D (sledece na listi je beanie s usicama :lolol: )

Posted (edited)

u srbiji goreteks, u normalnom svetu gorteks, nesto ko najk :D

ja zelim iz unikloa dugacku rodjaku ove (nema sad u onlajn sopu), te tanke su taman da se nose a ne vide ispod kaputa i stofanih jakni, super kombo za beogradske zime. svi imaju kratke, samo kod njih sam videla tu dugu skoro do kolena. 

Edited by darling
Posted
47 minutes ago, darling said:

u srbiji goreteks, u normalnom svetu gorteks, nesto ko najk :D

ja zelim iz unikloa dugacku rodjaku ove (nema sad u onlajn sopu), te tanke su taman da se nose a ne vide ispod kaputa i stofanih jakni, super kombo za beogradske zime. svi imaju kratke, samo kod njih sam videla tu dugu skoro do kolena. 

kupila takvu kratku u mujiju, bila i duga ali nije bio moj broj. odlična za ispod kaputa.

Posted
On 23.6.2019. at 1:43, darling said:

nesto ko najk :D

Kazhe se tajger:

Spoiler

spacer.png

Taman za ljeto.

• 2 months later...
Posted

juce sam pazarila 43” smart tv roku, stalno mi se muz zalio kako mi to jedini nemamo tv u kuci, ne moze da gleda borbe, nego mora preko laptopa ....i onda sam krisom otisla do prodavnice i sklopila sve ...a kad je otvorio oci...kao da je video harem polugolih zena u visokom potpeticama u seksi, uparenom, vesu! njegovoj sreci nigde kraja :laugh:

ljubav, ljubav ... a sta cu kad je moj. jebo ga TV

:wub: