mustang Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 (edited) hhahahaaha hahaahha nasmejale ste me :) pt. dve petice su su isti korak samo jedan se ne nastavlja a drugi da :) meni su te grubin mistika cista :) svaki put kad ih vidim ja se sokiram njihovim dizajnom....pa jel moguce da si nisu mogli nekog italijana da uposle da im malo to ulepsa. al evo overicu neke birkinstonke japanke sa light roze kozicom, videla sam ih na nekoj kosookoj, mnogo eleganci stoje svaka cast na to hvatanje, mora da i oni nose istu marku hahahaa..... kakav sam ja idiot, pa mene da muva savrsen tip u njima ne bi imao sanse. jos bih gledala sve u nebo da se ne bih smejala. znam. idiot sam. sad jos kazite da nosite kikersice ???? nisu stikle pobogu al nisu ni opanci za zavodjenje :D Edited March 11, 2017 by mustang
Simon Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Остајем вјеран истој фирми, купљене прошле седмице, старе су се похабале након пар година.
Simon Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 На нету или у продавници http://www.duckfeet.com/en/duckfeet-mens-collection
mustang Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 jao jao! ..meni je bolje da ne svracam ovde...samo traume dozivljavam
mlatko Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Udobne su, narucio sam jedan par od kineza. Jedno potpuno novo, konstantno nedoreceno iskustvo carapljenja.
Sara Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Udobno da ti razvoji sve prste na nogama? Beži br, jedino ako si nindža
mlatko Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Dok ne probas ne znas da si nindza ;) A kako ces nositi ovo? http://www.chicagonow.com/katalin-fitness-health-driven/files/2012/01/five-finger-shoe.jpg
Sara Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Kupila koleginica slične, samo sa jednim prstom, neopisivo ogavno
ivy Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 tacno bih umrla da stalno imam nesto izmedju prstiju,ja ni japanke ne podnosim..
Recommended Posts