Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)

vi imate svoj kurs :) ..imas ivana na dve strane iza...prikaz: bretonska lepota :)

Edited by mustang
Posted

meni ovo tvoje bolje, ima i krivljenja glave i skeniranja i rad obrva  :naughty:

Posted

ladno se secam da sam jutros citao (jednim okom) par postova na ovom topiku i sad reko da vidim sta se radi u Novom Pazaru...

citam citam i posto prevrnem stranicu svatim da sam upao u kupovinu od pre tacno 10 godina. page 2/738

e jebi ga, a ja se ponadao da sam u trendu. vidimo se dogodine...

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

jest, kamo srece. sedim trecu smenu, neki spanci cekaju transfer za aerodrom u 3AM. kasni pola sata, sad treba da ih zovem...

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Mustang(ice), zaboravila si da spomeneš treptanje okicama. To stavi na treće mesto, odmah ispod pogleda

Posted

Zaboravila je i nogu ispod stola.

Posted (edited)

...

Edited by Duci Simonovic
Posted

@Mustang - Masallah.

edit: valjda zavrsila sa ispravkama...

imaš dvaput napisano 5. :)

inače sam potpuno impresionirana.

P.S. Plus si me podsetila onim "imate vi vaš kurs" da sam juče srela Gnjatu kako smara neku visoku ribu ispod Deltinog sata na Trgu republike. 

Posted (edited)

Brate Mustang, srecom da mi koji sve pogresno radimo pa jos u patikama i grubin sandalama dobijemo nesto ;D

Edited by I*m with the pilots
Posted (edited)

Brate Mustang, srecom da mi koji sve pogresno radimo pa jos u patikama i grubin sandalama dobijemo nesto ;D

U patikama i grubin sandalama dobijemo nešto, a sa štiklama sve. Aaa, sve! :lolol:

Edited by Dagmar
Posted

a stikle su kao neki imperativ za zavodjenje?

mhm..da,da..