Bujodrag Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ne bih da nisam prethodnu dva puta za jedan dan polio, prvo vinom pa kafom. Pgde vino i kafa, pobobu? To baš ne ide zajedno. Bolje vino i čaj.
JozoMujica Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Pgde vino i kafa, pobobu? To baš ne ide zajedno. Bolje vino i čaj. Pa nije zajedno, vino pre podne (ostalo u čaši od sinoć - ne, nije moje, ne pijem vino) a kafa popodne. :D
Bujodrag Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Asus Transformer T100TA Sutra ću fotkati da bih objasnio i opravdao (delimično i samom sebi) zašto u vreme neimaštine trošim pare na komoditet.
Mil@n Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Limundo 300 kinti, mrzim taj sajt ali sam tamo kupio boga oca jako mi dragih stvari, kao npr ovaj original made in usa cd u perfektnom stanju
Mil@n Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 pa što ga mrziš? Zato što smaraju, šalju milion jedan mail/poruku ili šta već kada ti je račun u minusu i isto toliko poruka kada samo naslute da se dogovaraš sa nekim o kupovini van sajta, pa ti stižu preteće poruke i sl čak kad ti to nije ni na kraj pameti. Ali ono što me najviše nervira (krajnje subjektivno) je sistem za poruke u kome nemaš pregled konverzacije već moraš da skačeš iz sent u inbox kao magarac. Za sajt koji je toliko popularan i aktivan i sada već dugovečan, meni je to stvarno sramotno. Takođe, fali im milion nekih opcija, omiljene kategorije npr, kako bi lakše pratio šta me zanima i sl.
slepa živana Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 kad tako kažeš... :) upravu si a s druge strane ne znam gde bi našla neke stvari nego tu
Mil@n Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 a s druge strane ne znam gde bi našla neke stvari nego tu Tako je i na tome im hvala. :)
Sammael Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Ne nađoh neku temu za nas hordere kolekcionare, pa hajde ovde. Upravo pre-orderovah ovog s leve strane, septembar ne može dovoljno brzo da stigne:
Razzmatazz Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Ja mislio Majo kupio nešto... Trebao mi je koji sekund da na "onog levo" prokljuvim da ih ima dva na slici.
Sammael Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Pa, pošto je veće od pojedinih kučića, možda i može da čuva kuću :D
Mil@n Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 (edited) Uzeo u autletu™ odličan prsluk Sergio Tacchini, i to za bednih 5600, bio 20.000 (aha), pa 12.000 (aha), pa 8.000 i usralo me da baš taj dan ima dodatnih 20% što je na kasi bilo 30% :D te sam ga dobio za smešnih 5600.Sliku ne mogu iskopati, jbg. Edited March 6, 2017 by Mil@n
Recommended Posts