Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

SGSEVEN500GB.jpg

Ne bih da nisam prethodnu dva puta za jedan dan polio, prvo vinom pa kafom.

Pgde vino i kafa, pobobu? To baš ne ide zajedno. Bolje vino i čaj.

Pgde vino i kafa, pobobu? To baš ne ide zajedno. Bolje vino i čaj.

Pa nije zajedno, vino pre podne (ostalo u čaši od sinoć - ne, nije moje, ne pijem vino) a kafa popodne. :D

• 3 weeks later...

Asus Transformer T100TA  :thumbsup:

Sutra ću fotkati da bih objasnio i opravdao (delimično i samom sebi) zašto u vreme neimaštine trošim pare na komoditet.

Limundo 300 kinti, mrzim taj sajt ali sam tamo kupio boga oca jako mi dragih stvari, kao npr ovaj original made in usa cd u perfektnom stanju  :wub:

BODY_COUNT_BORN%2BDEAD%2B-%2BRED%2BVINYL

pa što ga mrziš?

ko se bije taj se voli

pa što ga mrziš?

Zato što smaraju, šalju milion jedan mail/poruku ili šta već kada ti je račun u minusu i isto toliko poruka kada samo naslute da se dogovaraš sa nekim o kupovini van sajta, pa ti stižu preteće poruke i sl čak kad ti to nije ni na kraj pameti.

Ali ono što me najviše nervira (krajnje subjektivno) je sistem za poruke u kome nemaš pregled konverzacije već moraš da skačeš iz sent u inbox kao magarac. Za sajt koji je toliko popularan i aktivan i sada već dugovečan, meni je to stvarno sramotno. 

Takođe, fali im milion nekih opcija, omiljene kategorije npr, kako bi lakše pratio šta me zanima i sl.

kad tako kažeš... :) upravu si

a s druge strane ne znam gde bi našla neke stvari nego tu

a s druge strane ne znam gde bi našla neke stvari nego tu

Tako je i na tome im hvala. :)

• 2 weeks later...

Ne nađoh neku temu za nas hordere kolekcionare, pa hajde ovde. Upravo pre-orderovah ovog s leve strane, septembar ne može dovoljno brzo da stigne:

s9H7hT.jpg

Sta radi to cudo, cuva kucu?¿

Ja mislio Majo kupio nešto...    :cry:

Trebao mi je koji sekund da na "onog levo" prokljuvim da ih ima dva na slici.

Pa, pošto je veće od pojedinih kučića, možda i može da čuva kuću  :D

Uzeo u autletu™ odličan prsluk Sergio Tacchini, i to za bednih 5600, bio 20.000 (aha), pa 12.000 (aha), pa 8.000 i usralo me da baš taj dan ima dodatnih 20% što je na kasi bilo 30% :D te sam ga dobio za smešnih 5600.

Sliku ne mogu iskopati, jbg.

Edited by Mil@n