Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Ja bih radije nosio haljine jer su udobne, ali, to nije društveno prihvatljivo te bih skretao pažnju više nego što ta udobnost vredi.

Posted

zene i emancipovani muskarci, kupila sam na tezgi na pijaci postavljene hulahopke za 250 dinara. nikad u zivotu nisam imala toplije i bolje zimske carape, savrseno su tople, udobne, mekane, ne ispada mi potkosulja, ne povlace mi se s dupeta, ne zarozavaju se, ne cebaju se. jos je zanimljivije da su jedan broj koji svima odgovara, i stvarno svima odgovaraju, ima nas nekoliko razlicith svakakvih zena kao sa dove reklame, i svima su nam taman, i sve smo odusevljene. da mi je neko reko da cu biti emotivna glede hulahopki... :D

evo slike, da mozete da ih prepoznate.

k3acub.jpg

pretpostavljam na bajloniju, na amerikancu, al molim za preciznije koordinate

Posted

ne, dosle su mi s mirijevske pijace, al sigurna sam da ih ima svuda, mozda cak i po kineskim radnjama. natpis na pakovanju je na spanskom, na poledjini pise da su proizvedene u kini. ovo 800D nije oznaka gustine tkanja nego radioaktivnosti :D

• 2 weeks later...
Posted (edited)

cantona?

Edited by viva
Posted

U KG-u ima radnjica gde ti štampaju kakvu hoćeš futrolu. Pošalješ im sliku na Vajber i odeš sutra da pokupiš.

Posted

Ima i u ŠA, vec sam stampao za stare telefone, ali ovo je bila prva kupovina na Aliju ( tj par sitnica cisto da se upisem).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ovo Grbić?

....shit has hit the fan...

Posted

ne, dosle su mi s mirijevske pijace, al sigurna sam da ih ima svuda, mozda cak i po kineskim radnjama. natpis na pakovanju je na spanskom, na poledjini pise da su proizvedene u kini. ovo 800D nije oznaka gustine tkanja nego radioaktivnosti :D

Otpadaju i dlake  :ohmy: vec trcim u pravcu zelenjaka

Posted

danas sam ih videla i na pop-ap tezgi usred kneza :D

super su caraponi, izdrzale su test vremena. za tu kintu fantasticno. 

• 2 weeks later...
Posted

Ne bih da nisam prethodnu dva puta za jedan dan polio, prvo vinom pa kafom.

9bb3b5be-97fa-4537-9d0e-69cef0d51cba.jpg

Posted

dobro si prosao, ja zalila nov-novcat lap top s pola casice rakije, opravka bila paprena :cry:

al sam se naucila pameti

Posted

dobro si prosao, ja zalila nov-novcat lap top s pola casice rakije, opravka bila paprena :cry:

al sam se naucila pameti

Normalno da sam dobro prošao, drugo polivanje se desilo nakon što sam ovu tastaturu našao 49% sniženu. :lolol:

Posted

al sam se naucila pameti

šljokaš pelin, radžu, te još ko zna šta o čemu i ne obaveštavaš... #sara_kamiondžija :fantom: