Bujodrag Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Ja bih radije nosio haljine jer su udobne, ali, to nije društveno prihvatljivo te bih skretao pažnju više nego što ta udobnost vredi.
Matilda Ivancic Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 zene i emancipovani muskarci, kupila sam na tezgi na pijaci postavljene hulahopke za 250 dinara. nikad u zivotu nisam imala toplije i bolje zimske carape, savrseno su tople, udobne, mekane, ne ispada mi potkosulja, ne povlace mi se s dupeta, ne zarozavaju se, ne cebaju se. jos je zanimljivije da su jedan broj koji svima odgovara, i stvarno svima odgovaraju, ima nas nekoliko razlicith svakakvih zena kao sa dove reklame, i svima su nam taman, i sve smo odusevljene. da mi je neko reko da cu biti emotivna glede hulahopki... :D evo slike, da mozete da ih prepoznate. pretpostavljam na bajloniju, na amerikancu, al molim za preciznije koordinate
darling Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 ne, dosle su mi s mirijevske pijace, al sigurna sam da ih ima svuda, mozda cak i po kineskim radnjama. natpis na pakovanju je na spanskom, na poledjini pise da su proizvedene u kini. ovo 800D nije oznaka gustine tkanja nego radioaktivnosti :D
viva Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 (edited) cantona? Edited January 23, 2017 by viva
JozoMujica Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 U KG-u ima radnjica gde ti štampaju kakvu hoćeš futrolu. Pošalješ im sliku na Vajber i odeš sutra da pokupiš.
John Coltrane Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ima i u ŠA, vec sam stampao za stare telefone, ali ovo je bila prva kupovina na Aliju ( tj par sitnica cisto da se upisem). Sent from my iPhone using Tapatalk
Frank Pembleton Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ovo Grbić? ....shit has hit the fan...
Sara Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 ne, dosle su mi s mirijevske pijace, al sigurna sam da ih ima svuda, mozda cak i po kineskim radnjama. natpis na pakovanju je na spanskom, na poledjini pise da su proizvedene u kini. ovo 800D nije oznaka gustine tkanja nego radioaktivnosti :D Otpadaju i dlake vec trcim u pravcu zelenjaka
darling Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 danas sam ih videla i na pop-ap tezgi usred kneza :D super su caraponi, izdrzale su test vremena. za tu kintu fantasticno.
JozoMujica Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ne bih da nisam prethodnu dva puta za jedan dan polio, prvo vinom pa kafom.
Sara Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 dobro si prosao, ja zalila nov-novcat lap top s pola casice rakije, opravka bila paprena al sam se naucila pameti
JozoMujica Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 dobro si prosao, ja zalila nov-novcat lap top s pola casice rakije, opravka bila paprena al sam se naucila pameti Normalno da sam dobro prošao, drugo polivanje se desilo nakon što sam ovu tastaturu našao 49% sniženu.
boshoku Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 dobro si prosao, ja zalila nov-novcat lap top s pola casice rakije, opravka bila paprena al sam se naucila pameti šljokaš pelin, radžu, te još ko zna šta o čemu i ne obaveštavaš... #sara_kamiondžija
Recommended Posts