Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

+ YSL touche eclat - radiant touch

Non trend, ma cult :happy:

e, i ja imam taj YSL touche eclat. moram priznati da, iako je jako praktican i lagan za koriscenje, meni sa godinama sve manje odgovaruju bilo koji, pa i ovi najkvalitetnij tecni puderi i korektori. nekako mi se cini kao da sam stavila neku masku preko koze, valjda sam navikla da koristim CC kreme, koje su laganije, providnije i prirodnije pa mi sada najvise pasu. moze da prodje za neku special vecernju zgodu, ali nije za svakodnevno koriscenje, barem za matorke poput mene :-)

Posted (edited)

ma nije ni meni boja idealna, koristim dvojku, vec godinama, i sad u posljednje vrijeme tacno vidim efekat obrnutog rakuna. u stvari, dzaba mi je hajlajter ako nekim narandzastim tonom prvo ne zamaskiram podocnjake. tako da na kraju najcesce ni ne koristim nista, korektori su mi teski (a i primarno, usvojila sam basmebrizje)

a jeste fini touche eclat sto se teksture tice, ne skuplja se u borama.

Edited by morgana
Posted (edited)

ma da, zaista se ne skuplja u borama, na meni cak izgleda kao i da zateze kozu, ali sve to ima neki ''gumenast'' smek, lice mi postane napeto i zategnuto i izgleda kao da mi je neka najfinija guma razapeta preko lica  :ph34r: (tako nekako ;-)

Edited by nezvanova
Posted

izgleda kao da mi je neka najfinija guma razapeta preko lica :ph34r: (tako nekako ;-)

Ja sam juče video Suzanu Mančić, bas je tako nekako izgledala.

Posted

zamenio staru sa novom

i deluju tako da ih kupujes iznova

Posted

i deluju tako da ih kupujes iznova

:p stara od istog proizvodjaca. 

@zet

carhartt

u nemackoj

bez pdv-a 200 eur

Posted

Ova je neunistiva, kupio sam polovnu pre deset godina i ne menja se