nezvanova Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 + YSL touche eclat - radiant touch Non trend, ma cult e, i ja imam taj YSL touche eclat. moram priznati da, iako je jako praktican i lagan za koriscenje, meni sa godinama sve manje odgovaruju bilo koji, pa i ovi najkvalitetnij tecni puderi i korektori. nekako mi se cini kao da sam stavila neku masku preko koze, valjda sam navikla da koristim CC kreme, koje su laganije, providnije i prirodnije pa mi sada najvise pasu. moze da prodje za neku special vecernju zgodu, ali nije za svakodnevno koriscenje, barem za matorke poput mene :-)
morgana Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) ma nije ni meni boja idealna, koristim dvojku, vec godinama, i sad u posljednje vrijeme tacno vidim efekat obrnutog rakuna. u stvari, dzaba mi je hajlajter ako nekim narandzastim tonom prvo ne zamaskiram podocnjake. tako da na kraju najcesce ni ne koristim nista, korektori su mi teski (a i primarno, usvojila sam basmebrizje) a jeste fini touche eclat sto se teksture tice, ne skuplja se u borama. Edited December 3, 2016 by morgana
nezvanova Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) ma da, zaista se ne skuplja u borama, na meni cak izgleda kao i da zateze kozu, ali sve to ima neki ''gumenast'' smek, lice mi postane napeto i zategnuto i izgleda kao da mi je neka najfinija guma razapeta preko lica (tako nekako ;-) Edited December 3, 2016 by nezvanova
JozoMujica Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 izgleda kao da mi je neka najfinija guma razapeta preko lica (tako nekako ;-) Ja sam juče video Suzanu Mančić, bas je tako nekako izgledala.
Zet Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Koja je ovo jakna, gde si je uzeo i po kojoj ceni?
maheem Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 zamenio staru sa novom i deluju tako da ih kupujes iznova
Mr.Mxyzptlk Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 i deluju tako da ih kupujes iznova :p stara od istog proizvodjaca. @zet carhartt u nemackoj bez pdv-a 200 eur
vladavsnarod Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Ova je neunistiva, kupio sam polovnu pre deset godina i ne menja se
Haralampije Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 zamenio staru sa novom Ove nema u katalogu?
Mr.Mxyzptlk Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ova je neunistiva, kupio sam polovnu pre deset godina i ne menja se isto, od kordure stara preko 10 godina, nista joj ne fali: @haralampije nema, izgleda da im je ovo neka starija kolekcija: https://www.surfdome.com/carhartt_-_carhartt_mentley_jacket_-_-250851
Recommended Posts