Caligula Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ovo ima i u zemunskom gvozdjaru, ako je od livenoga gvozdja
betty Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ovo ima i u zemunskom gvozdjaru, ako je od livenoga gvozdja liveno gvozdje + emajlirano. tesko ko tuc. kapiram da ce me kostati i vise ako ga ikad ispustim, jer cu morati da popravljam rupu u podu / plafonu ovih ispod.
maheem Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 kupio djetetu ko što je Homer kupio Marge kuglu za kuglanje
betty Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 carski :D (jedan moj rodjak je jednom tako kupio zeni ogromne zvucnike, umrla je od smeha) ja imam da saopstim da moje zlato od livenog gvozdja pravi prebranac ko zmaj. nisam jela tako dobar otkako mi je umrla baba. kapiram da ga je ona ostavljala celu noc u rerni pre nego sto bismo mi dosli u posetu. moja emajlirana ljubav to moze u nekoliko sati. sa rebarcima. opet je samo otpadalo sa kostiju. m-ljac.
ivy Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 neke patikaje,iznenadjujuce ..neka firma Mat Star,vidim sad da ih ima all over..nemam pojma..ali za 2900 dindzi jako dobro deluju,cvrsto..iste vake samo su jos lepse sa paralelnim pertlanjem
Alphons Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 to nesto online ? Jurim nesto tako, da se lako obuva/sazuva a ove kul deluju.
ivy Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 (edited) u radnji ,,Mat Star,, otkud znam,ja nabasala na neku u Nsu..mozda ima neka u Bgu...malo su ravne po gazistu tj. nemaju nikakva izdignuca i ne znam koliko su udobne za dugo provodjenje u njima zbog toga,mozda cu dokupiti neki ulozak... i dosta su tople,nisu za toplije dane ali za te pare ja sam zadovoljna sta god da pruze...a jos su i leeppeee :) edit evo kaze gugl http://www.infograd.rs/org/mat_star.html Edited November 17, 2014 by ivy
darling Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 izgleda mekano i udobno.. mornari su u modi ove sezone. zara ima dosta prugastih plavo belih ajtema.
wall Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 (edited) Bosch? Edited November 22, 2014 by wall
ivy Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 gaca i carapa na pijaci i 3majice i 1 cemper u second hand-u htedoh kupiti i neke cizmaje al nisu imali broja
Takeshi Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 uzeh u c&a neki jednobojni duks/dzemper za po kuci. od onog vestackog mekanog materijala. ne pamtim nista toplije i laganije. 990 din. p.s. pretpostavljam da ce se caka smestiti u pranju i rastezanju, ali za te pare ne zameram.
Recommended Posts