Ardian Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 cenim da ces se zaraziti. zato, polako spremaj pare za nesto ozbiljnije ;)
Milogled Bluff Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 cenim da ces se zaraziti. zato, polako spremaj pare za nesto ozbiljnije ;) Ih, bio sam ja time vec zarazen dobrih 10-ak godina, pa me proslo, takodje pre 10-ak. Ali kriza srednjih godina uzima svoj danak :( No dobro, bolje i to nego motor
Milogled Bluff Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 A kakvi su to fensi bubnjovi? Ma gde fensi, jeftina igrackica. Zar ti ja slicim na fensera? <_<
Ardian Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Ih, bio sam ja time vec zarazen dobrih 10-ak godina, pa me proslo, takodje pre 10-ak. Ali kriza srednjih godina uzima svoj danak :( No dobro, bolje i to nego motor o, pa napredovali su elektronci u medjuvremenu. cek da vidis sta sve mogu danasnji :) doduse, flagshipovi, ne ovo ... recimo, loadovanje samplova (na 2boxu), poboljsana obrada signala (realisticnost), zone, ... jedino su cinele boljka, jos uvek. pogotovo HH ... Edited October 27, 2014 by Bir Adim Öte
Milogled Bluff Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Ma znam, ovo mi je igrackica za zezanje u kuci. Ako nekim cudom opet pocnem ozbiljnije da sviram (mada nikad nisam ni svirao bog zna kako ozbiljno), potrazicu nesto adekvatnije
Mil@n Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Zovite me gospodar cenkanja, sa 5 soma na 1.750, ganc novo :D
betty Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) u engleskoj, jebiga. kad se prevede u nase pare, oko 50 eura. s obzirom da ce me nadziveti, sasvim pruhvatljivo. juce sam ispekla pile unutra (s puno povrca) meso je otpadalo s kostiju :drool: Edited November 4, 2014 by betty
wall Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 joj sad mi se jede pile sa puno povrćaTebi se sve jede.I riba i piletina i...
Recommended Posts