Tresko Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 za setanje visoka mi peta Za plesanje, haljina ti smeta.
Ravanelli Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) nije neka kupovina ali je moj krvavi vrat zahvalan. od kada sam (tek) pre par godina otkrio sapune za brijanje, spasao sam se. pre toga nikakva promena gelova, pena i brijaca nije pomagala. ja otišao stopama brade. svakih 4-5 dana malo prođem mašinicom i nema nikakvog smora. inače kapiram da ti je možda do tehnike brijanja... Edited October 20, 2014 by Ravanelli
Dr Arslanagić Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 jel uvozi neko Helly Hansen za naše tržište? Delta se svojevremno bila "zajebala" sa nekim malim uvozom al posle toga nije bilo HH-a (pogotovu obuće) ni za lek... zna li neko nešto? Sport vision.
nenad Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 ja otišao stopama brade. svakih 4-5 dana malo prođem mašinicom i nema nikakvog smora. inače kapiram da ti je možda do tehnike brijanja... konacno si odlucio da predjes u svet pravih muskaraca. cestitam!! sad tek neces moci da se odbranis od zena.
Singer Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) Sport vision. To! edit. nema jače za BG ljapavicu, so, sneg i sve ostale zimske gadosti Edited October 20, 2014 by Singer
ordi Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 jel uvozi neko Helly Hansen za naše tržište? Delta se svojevremno bila "zajebala" sa nekim malim uvozom al posle toga nije bilo HH-a (pogotovu obuće) ni za lek... zna li neko nešto? albo, zaštitna oprema iz bataje, bi trebalo da ima jakne i slično ja u nekom outletu u požeškoj kupila onomad HH japanke, najudobnije u svijet
Singer Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 albo, zaštitna oprema iz bataje, bi trebalo da ima jakne i slično ja u nekom outletu u požeškoj kupila onomad HH japanke, najudobnije u svijet da al moraš na količinu. znam za njih... svojevremeno sam zvao da pitam za neke HH radne kombinezone/odela
Indy Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Sutra ću se prvi put samošišati, pa ću da javim našta sam ispao (nema slika, crk'o mi aparat :P)
Mil@n Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Kupio kod Alibabe za hiking, tracking, biking. Kod nas su 10.000+, tamo može se ubode i za 25e sa poštarinom, ja dao 29 đuture i ocarinili me sa 800 kinti.Bojao sam se da nisu neki težak falš, ali deluju perfektno u apsolutno svakom smislu.
Frank Pembleton Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Meni frka da li cu potrefiti velicinu kod kupovine obuce kod njih....
Mil@n Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Jako detaljno se bave veličinama u opisu proizvoda. Ima veličina po svim merenjima, tj eu, usa i sl, a ima uglavnom i tabela koliko je koji broj u dužini gazišta u cm. Dakle, izvučeš iz patike gazište, izmeriš, i po tome tražiš, trebalo bi da je najpouzdanije.
Takeshi Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 zvucno odgovoran set, prema komsijama. miloglede, prelazis na disko i fanki zvuk?
Singer Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 kako vreme dolazi reko bih da samo kontra ima isplativost
Recommended Posts