Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

edit. - dečki u priči o usisivačima, sick life

pa nije sick, onaj ko je živeo / živi sam suludo bi bilo da ne zna o usisivačima, sem ako ima usisić vilu koja čisti za nj :)

a, koje sredstvo protiv kamenca u veš mašini koristiš? cilit bang? :)

Posted (edited)

nema ti ona novce, mili zide, pravni leb ima 7 kora

(kul sprava, hoću)

Ko, bre, sirotinja?! Daj pet iRobota! :mad:

Alternativa bi bio usisivač u obliku R2D2.

Edited by Valkyrie
Posted

kad ste kod usisivaca, meni juce donesose da nosim iz moskve za peking philips performer odkurzacz workowy.

veoma cudna kupivina uzimajuci u obzir gde zivimo, ali ne bi se upustao u polemiku se zenom

Posted

konacno nasla naocare dovoljno velike za moju glavu. izgledam ko galeristkinja iz utrehta.

md2zxy.jpg

Posted

. protivnik sam ovih što moraju da se peru posle svakog korišćenja - smara do bola. ako ne opereš zapekne ti ona prljavština i onda fakat možeš da ga baciš.

ja sam protivnik tepiha. i zavesa i bilo kakavih krpa razastrtih po stanu. ali narocito tepiha. ljudi sebi izmisljaju tepihe, da bi posle imali sta da usisavaju i kupuju. [\noskich]

Posted

ja sam protivnik tepiha. i zavesa i bilo kakavih krpa razastrtih po stanu. ali narocito tepiha. ljudi sebi izmisljaju tepihe, da bi posle imali sta da usisavaju i kupuju. [\noskich]

+1

samo sto cesto zna da bude hladno od poda pa onda povuce od nogu e onda zna da bude zeznuto :baba:

a i zavese dosta stede energiju pri grejanju :noskich:

Posted (edited)

+1

samo sto cesto zna da bude hladno od poda pa onda povuce od nogu e onda zna da bude zeznuto :baba:

a i zavese dosta stede energiju pri grejanju :noskich:

e ok, to prihvatam. ja nikad nisam zivela na mestu gde je pomenuto bio issue. cak i u stanu gde sam odrasla u srbiji su uvek tako grejali (CG) da smo isli u kratkim rukavima i opusteno otvarali prozore celu zimu. ne secam se da mi je bilo hladno ni za vreme restrikcija (ali mozda je to bilo zbog tepiha i zavesa  :lolol: )

(mada bih ja ipak radije nosila kucne papuce ako mi hladno, nego tolerisala tepih...)

Edited by rajka
Posted (edited)

Meni je nepodnošljiva soba bez obloga™. U dnevnoj imam tepih, doduše manji ali deb'o i mekan. A skoro sam uzimao i za spavaću sobu neke staze iako me okolina pujda šta će ti, imam Francuski i oko njega sam meto 2 staze 2,5m x 80cm

Hladnoća pre svega + nema prostorija tu toplinu bez tepiha, a i zvuk odjekuje kao da si u planini. 

Edited by Glas RazumaN
Posted

zavisi...kod mene je npr 1 grozan parket koji nismo hoblovali hiljadu godina,ono sve renovirali tip-top i ostane taj parket..pa je sada tako gadan da ne mogu da ga gledam pa mi lakse da ga prekrijem a usisavam nego da ga gledam ...a zavese znaju da daju dosta prostoru,toplinu ili boju ili punocu ili privatnost..ionako se skidaju i peru 1 godisnje...sve to ima svoje..

Posted

mislite na sirote grinje  :cry:

Posted

Sako za zvaki dan, sa zakrpama na rukavima, odličan za akanje, u C&A