Nicol Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ako ne mislite usmjerit razgovor prema military-accessoireu, ovo bi bilo dovoljno o vojevanju
lostfanforever Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Evo Nicol, back to the topic:izinjavam se vama na kvalitetu slika (webcam), a njima na tome sto ce biti nosene verovatno jednom .... <_<
Nicol Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 (edited) super su. cipele za vjenčanja, sprovode i promocije? ali zašto, dovraga, samo jednom Edited February 4, 2008 by Nicol
lostfanforever Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Pa bas pre 2 god imala 5 g mature. Jedino na neku svadbu da banem il da sacekam desetogodisnjicu ... u prevodu ja i stikla smo na ratnoj nozi (no pun intended)
Matilda Ivancic Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 (edited) Evo Nicol, back to the topic:izinjavam se vama na kvalitetu slika (webcam), a njima na tome sto ce biti nosene verovatno jednom .... <_<nicezili ti noga Edited February 4, 2008 by Matilda Ivancic
Leia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Narucio, cekaj da stigne.Ne mogu da nadjem fotku na netu, izbacuju samo zenske kolekcije sa piste.iz koje kolekcije, ss08?iskopace nju bili :) Pritom previse mrsave <_< zena nikad nije previse mrsava, niti previse bogata.
alberto.ascari Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Kupio devojčici reket za svedočanstvo na polugodištu
alberto.ascari Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Da je tuces time ili kao nagradu? :oDa je tučem naravno, kakvo ti je to pitanje, pa to se zna Ima sve same kečeve u svedočanstvu i nijednu dvojku.
scepa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 dosao macbook air :o ...samo...ima 1 tj 3 problema...nema ethernet prikljucak i samo 2 usb ulaza, a niti opticki drive...tako da sam morao naruciti i mac superdrive <_<
Nicol Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 kako je u hrvatskoj u tijeku akcija tjedan dana bojkota shoppinga zbog podivljaih cijena, najavljujem da sam u koroti. imajte obzira do četvrtka -_-
Kelt Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 dosao macbook air :o ...samo...ima 1 tj 3 problema...nema ethernet prikljucak i samo 2 usb ulaza, a niti opticki drive...tako da sam morao naruciti i mac superdrive <_<pa gde da smeste drajv u onako tanko čudo
Recommended Posts