Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

ako ne mislite usmjerit razgovor prema military-accessoireu, ovo bi bilo dovoljno o vojevanju

Posted

Evo Nicol, back to the topic:Picture4-2.jpgPicture5.jpgizinjavam se vama na kvalitetu slika (webcam), a njima na tome sto ce biti nosene verovatno jednom .... <_<

Posted (edited)

super su. cipele za vjenčanja, sprovode i promocije? ali zašto, dovraga, samo jednom

Edited by Nicol
Posted

Pa bas pre 2 god imala 5 g mature. Jedino na neku svadbu da banem il da sacekam desetogodisnjicu :unsure: ... u prevodu ja i stikla smo na ratnoj nozi (no pun intended)

Posted (edited)
Evo Nicol, back to the topic:Picture4-2.jpgPicture5.jpgizinjavam se vama na kvalitetu slika (webcam), a njima na tome sto ce biti nosene verovatno jednom .... <_<
nicezili ti noga Edited by Matilda Ivancic
Posted
Narucio, cekaj da stigne.Ne mogu da nadjem fotku na netu, izbacuju samo zenske kolekcije sa piste.
iz koje kolekcije, ss08?iskopace nju bili :)
Pritom previse mrsave <_<
zena nikad nije previse mrsava, niti previse bogata.
Posted

Kupio devojčici reket za svedočanstvo na polugodištuObraz007-1.jpg

Posted
Da je tuces time ili kao nagradu? :o
Da je tučem naravno, kakvo ti je to pitanje, pa to se zna :lol: Ima sve same kečeve u svedočanstvu i nijednu dvojku.
Posted

Moguće, bas me već dvaput nokautirao.

Posted

dosao macbook air :s_w: :o ...samo...ima 1 tj 3 problema...nema ethernet prikljucak i samo 2 usb ulaza, a niti opticki drive...tako da sam morao naruciti i mac superdrive <_<

Posted

kako je u hrvatskoj u tijeku akcija tjedan dana bojkota shoppinga zbog podivljaih cijena, najavljujem da sam u koroti. imajte obzira do četvrtka -_-

Posted
dosao macbook air :s_w: :o ...samo...ima 1 tj 3 problema...nema ethernet prikljucak i samo 2 usb ulaza, a niti opticki drive...tako da sam morao naruciti i mac superdrive <_<
pa gde da smeste drajv u onako tanko čudo :wink: