Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Vidim. :P clipboardea6.jpg

• Replies 9.7k
  • Views 863.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

out with the old608wk8.jpgin with the new621cc7.jpg

Vidim. :P clipboardea6.jpg
400_monxl_gfx.gif

bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje...

post-656-1201725740.jpg

Edited by scepa

31myEraYTyL._AA280_.jpg

Imam isti taki, samo crn

i ja :D

Kupih ove za neku smešnu cifruitem_2898_0.jpgI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)diadora_pallamano.jpgVeli, akcija. Pa dobra im akcija.

Edited by dig_chohano

you lucky bastard :wink:
you lucky bastard :wink:
dok ne stigne, nista im ja ne verujem.... :lol:
Kupih ove za neku smešnu cifruitem_2898_0.jpgI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)diadora_pallamano.jpgVeli, akcija. Pa dobra im akcija.
sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robom
Crkni. Mislim, neka je sa srećom. drool3.gif
sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robom
Kad smo kod zajebancije, gde je ovaj forum hostovan?
i vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.
i vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.
Prso Toma (i treba ni vola ni divljeg veprica nije kupio da podlozi na trgu da calabrcnemo) nece moci gejise u vojsku do daljnjeg.