scepa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 (edited) bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje... Edited January 30, 2008 by scepa
dig_chohano Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 (edited) Kupih ove za neku smešnu cifruI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)Veli, akcija. Pa dobra im akcija. Edited January 31, 2008 by dig_chohano
Gonzo Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje...you lucky bastard
scepa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 you lucky bastard dok ne stigne, nista im ja ne verujem....
yolo Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kupih ove za neku smešnu cifruI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)Veli, akcija. Pa dobra im akcija.sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robom
bus Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje... Crkni. Mislim, neka je sa srećom.
Indy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robomKad smo kod zajebancije, gde je ovaj forum hostovan?
3opge Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robomi vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.
fonTelefon Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 i vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.Prso Toma (i treba ni vola ni divljeg veprica nije kupio da podlozi na trgu da calabrcnemo) nece moci gejise u vojsku do daljnjeg.
Recommended Posts