Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Vidim. :P clipboardea6.jpg

out with the old608wk8.jpgin with the new621cc7.jpg

gotivac said:
Vidim. :P clipboardea6.jpg
400_monxl_gfx.gif

bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje...

post-656-1201725740.jpg

Edited by scepa

31myEraYTyL._AA280_.jpg

Imam isti taki, samo crn

i ja :D

Kupih ove za neku smešnu cifruitem_2898_0.jpgI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)diadora_pallamano.jpgVeli, akcija. Pa dobra im akcija.

Edited by dig_chohano

scepa said:
you lucky bastard :wink:
  Maistor said:
you lucky bastard :wink:
dok ne stigne, nista im ja ne verujem.... :lol:
  dig_chohano said:
Kupih ove za neku smešnu cifruitem_2898_0.jpgI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)diadora_pallamano.jpgVeli, akcija. Pa dobra im akcija.
sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robom
  scepa said:
Crkni. Mislim, neka je sa srećom. drool3.gif
  gazza1 said:
sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robom
Kad smo kod zajebancije, gde je ovaj forum hostovan?
  gazza1 said:
i vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.
  3opge said:
i vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.
Prso Toma (i treba ni vola ni divljeg veprica nije kupio da podlozi na trgu da calabrcnemo) nece moci gejise u vojsku do daljnjeg.