January 30, 200817 yr bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje... Edited January 30, 200817 yr by scepa
January 31, 200817 yr Kupih ove za neku smešnu cifruI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)Veli, akcija. Pa dobra im akcija. Edited January 31, 200817 yr by dig_chohano
January 31, 200817 yr scepa said: bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje...you lucky bastard
February 1, 200817 yr dig_chohano said: Kupih ove za neku smešnu cifruI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)Veli, akcija. Pa dobra im akcija.sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robom
February 1, 200817 yr scepa said: bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje... Crkni. Mislim, neka je sa srećom.
February 1, 200817 yr gazza1 said: sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robomKad smo kod zajebancije, gde je ovaj forum hostovan?
February 2, 200817 yr gazza1 said: sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robomi vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.
February 4, 200817 yr 3opge said: i vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.Prso Toma (i treba ni vola ni divljeg veprica nije kupio da podlozi na trgu da calabrcnemo) nece moci gejise u vojsku do daljnjeg.