January 30, 200817 yr bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje... Edited January 30, 200817 yr by scepa
January 31, 200817 yr Kupih ove za neku smešnu cifruI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)Veli, akcija. Pa dobra im akcija. Edited January 31, 200817 yr by dig_chohano
January 31, 200817 yr bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje...you lucky bastard
February 1, 200817 yr Kupih ove za neku smešnu cifruI prodavačica mi daje i ove na poklon (samo narandžaste)Veli, akcija. Pa dobra im akcija.sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robom
February 1, 200817 yr bilo vreme za update...pre-orderovao ga....kazu dolazi za 2-3 nedelje... Crkni. Mislim, neka je sa srećom.
February 1, 200817 yr sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robomKad smo kod zajebancije, gde je ovaj forum hostovan?
February 2, 200817 yr sve ce to toma da ukine od ponedeljka, dosta zajebancije po radnjama sa stranom robomi vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.
February 4, 200817 yr i vreme je. ima Toni da navata chediste, uniformise ih, zaduzi im naoruzanje pa uz pesmu u ritmu strojevog koraka na branik otadzbine.ima da drze Botine slike u novcaniku i da ih ljube uz suze dok su na cucavcu.Prso Toma (i treba ni vola ni divljeg veprica nije kupio da podlozi na trgu da calabrcnemo) nece moci gejise u vojsku do daljnjeg.