Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Kakav crni igrac, međed najobicniji, Valanciunas se jos samo nije popisao na njega, sve ostalo je uradio.

• Replies 6.5k
  • Views 491.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Braco Grobari aj budite dobri pa apdejtujte ovde rezultate, recimo poluvremena i konacne posto necu biti u mogucnosti da pratim.Zvanicni sajt

Valančijunas je izuzetno pokretljiv. Da li je njegova budućnost u seniorskoj košarci na četvorci?

to je dobro pitanje jer bi moga biti klasican tweener, i to ne 3/4 nego manje opce 4/5.slabic za cuvati 5 (za sad), limitiran skillset za 4.

Edited by John_Malkovich

Sta rade braca?

Vode 40-30 na ht

52-53 3/4 RUS-USA

Al' je Trushkin unistio Amere...... :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:e: za sve koji su offline, dao je dve vezane trojke, dva poena i na kraju trojka 40 sek. pre kraja u zadnjoj sekundi napada sa 9 metara

Edited by bracad

i Kulagin igra 39 minuta i trojke 5/6

rezultat or gtfo

jebeni telefon

Edited by Feindouno

76:70 za ruse jos 22 sek.

rezultat or gtfo
Ahahaha...kakvi carevi su ovi rusi i kakve mudonje...USA stegla presing a ovi zabiju trojku preko ruke u poslednjoj sekundi...USA bye bye 76:70 za ruse...20sec do kraja

160e u dzepu, DOMINIRAj!

Meni ne radi onaj flash player... Jesam ja jedini te srece?