Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

valjda ce igrati onaj bogdan?

• Replies 6.7k
  • Views 529.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

Ocigledno ga polako uvodi u igru, bice spreman za cetvrtfinale sigurno.

Miljenovic za pobedu protiv U20 Bosanaca... Prelazi mu u naviku izgleda.

Egipcani promasili trojku za pobedu protiv Hrvata.

Kako nam je jadan šut iz igre. Silađi i Beške izgleda dobro čuvaju Valučiunasa koji ima 9-3 iz igre i 4 izg. lopte.

Ajd to, nego ih ubijamo u skoku. Steta sto sutiramo kao govna, ali i oni imaju opaku odbranu.Ali ovkve utakmice se retko kad dobijaju. Jedino ako Cvele udje u neki turbojebacki mod.edit: i naravno, 13-0 serija za Litvance. Jebiga, prestizanje velike prednosti je jako zajebana stvar u kosarci, ovo smo na startu izgubili.

Edited by Joe D

Gde pratite?

Dzou zamalo da ubodes tacnu razliku :oVjerujem da cemo sutra razbiti Hrvate, ta utakmica je ipak bitnija jer vjerujem da su i sami bili svjesni da se tesko moze protiv Litvanije.Danas Egipat masivno coukovao, ne mogu ljudi da pogode bacanje kad se lomi, isto tako su i protiv Kine usrali. Na kraju ipak zamalo da daju trojku za pobjedu al jebiga...edit:Ladno su nam do one trojke na kraju napravili seriju 23-3 u posljednjih 7 minuta :isuse:

Edited by Feindouno

I ja mislim da dobijamo rvate, ali nam je u principu dovoljno da dobijemo Kanadjane za prolaz, a sa druge strane nam nema neke velike razlike ko dolazi. Mada bih voleo da izbegnemo ove Poljake.

U drugoj grupi mi stvarno nista nije jasno. Rusija odvali Poljsku pa onda izgubi od Australije koju je prethodno Latvija razbila. Ta ista Latvija je izgubila od Argentine i izgledali su kao da su se taj dan upoznali :mellow:

edit:Ladno su nam do one trojke na kraju napravili seriju 23-3 u posljednjih 7 minuta
A naš pametni trener kaže da smo pokazali karakter!?

Pa i jesu, stigli su 20 razlike protiv jaceg protivnika. To sto su posle pukli je posledica napora koji su za to ulozili, a ne nemanja karaktera.

Drenovac dobar za sada, plejmejkera nam nema nigde...

Dobro se drzimo bez Cvetkovica <_<

Baci link za pracenje.