Feindouno Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) Ispadosmo mi najozbiljnija ekipa ovde.edit: au sta radi Lamb Edited July 5, 2011 by Feindouno
J.R. Cash Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ispadosmo mi najozbiljnija ekipa ovde.A to smo dokazali porazima od obe ove ekipe. I sta fali ovoj utakmici?
Feindouno Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A to smo dokazali porazima od obe ove ekipe. I sta fali ovoj utakmici?fali tvoje zakeranje Mislio sam najozbiljnija od ostalih, ne-USA ekipa.Utakmici ne fali nista niti sam to napisao.
Feindouno Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) Neka, hvala bogu, online se racunaju i produzeci :Pedit:ja sam jedan srecni magarac i jasno je da mislim da je Litvanija najbolja ekipa na turniru, USA included Edited July 5, 2011 by Feindouno
Feindouno Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Koje budale, coukovali su gore od nas. +6 i 2 bacanja na manje od 3 min do kraja :isuse:Zabole me, branio sam Amere u produzetku i vidio sam da ih se moze dobiti... jos jednom, meni dosta.
Feindouno Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Australija ce izgleda biti prva :o Oni ili Poljaci, sutra odlucuju u direktnom duelu. Vise bih volio da igramo protiv Australije, gledao sam ih protiv Latvije i izgledali su dosta jadno mada od tad sabijaju
Joe D Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Odvalice ih Poljska, ali moze da se desi da budu 4 ekipe sa po 4-2 tamo. Ko ce da se bavi racunicom tu, jebem li ga.
1n54jd3r Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 i strucnjaci, koje sanse dajete nasima za finale ili makar bronzu?
Feindouno Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) Rusi bi mogli :smoris:edit: igramo protiv Brazila ili porazenog iz utakmice Poljska - Australija. Bolje Brazil. Edited July 5, 2011 by Feindouno
pantelia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 (edited) 25 za nas na kraju trece cetvrtine protiv Kanade.Ako se gledaju medjusobni susreti, mi smo sigurno treci, jel tako? I idemo na... Sad vidim da mozemo na 3 protivnika, nista se do veceras nece znati. Edited July 6, 2011 by pantelia
Joe D Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Mislim da smo 4. ako Hrvati dobiju Amere, nisam siguran. A ako budemo treci moze da se desi i da idemo na Brazil, pisao je Fei na prethodnoj strani.
Recommended Posts