Joe D Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 (edited) dobar je bio borac, vodili u prvom, gubili tri na poluvremenu, u cevrtoj opet prisli na 6 u jednom trenutku i nisu mogli dalje. mnogo fizicki jaca zvezda. pavle nikolic delovao odlicno, 2005. godiste. u kadetima je zvezda apsolutni favorit. borac ce u finale ako ih milijasevic sam ne izbaci. a nije da nije u stanju. Edited May 7, 2021 by Joe D 1
pbg12345 Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 (edited) 8 minutes ago, Joe D said: dobar je bio borac, vodili u prvom, gubili tri na poluvremenu, u cevrtoj opet prisli na 6 u jednom trenutku i nisu mogli dalje. mnogo fizicki jaca zvezda. pavle nikolic delovao odlicno, 2005. godiste. u kadetima je zvezda apsolutni favorit. borac ce u finale ako ih milijasevic sam ne izbaci. a nije da nije u stanju. nisam gledao, sad citam izvestaj sa utakmice na borcevom sajtu, preneli bukvalno kao ti taman kako je i ocekivano pred utakmicu, bas zbog te fizicke prednosti to za dinamik, odnosno milijaseciva hteo malopre u postu da napisem, da bi ih oni jedino mogli sjebati do finala, ali opet igrao je i u regularnom delu, borac je dobijao pa kapiram da nece nisam znao da je zvezda bas toliki favorit (kadeti), ne pratim ja to u velikoj meri, vise pogledam rezultate i statistiku posle svakog kola, vesti u vezi borca, bas retko kad deo neke utakmice, po rezultatima iz regularnog sam mislio da su tu negde borac i zvezda u kadetskoj konkurenciji e: pored tog nikolica, curcici, obojica djordje, jedan 2004 , drugi 2005 vaze za najvaznije talente prikljucivali su ih vec na pripremama prvom timu ne znam kako im ide razvoj i kako trenutno izgledaju bojim se samo da ne budu jos jedni u nizu izgubljenih talenata zaroblejnih izmedju 1 i 2 Edited May 7, 2021 by pbg12345
Joe D Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Ipak prodjose uzicki rosoneri u finalle u neizvesnoj zavrsnici, dok je mega odrala dinamik sa pola snage. finale sutra u pola dva iz nekog razloga.
Блок_64 Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 On 25.4.2021. at 12:15, Joe D said: https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/u15-pioniri/ mladost, partizan, vizura dve klase iznad ostalih. u stvari, cini mi se da je partizan klasa za sebe, ali trebe videti kad se ukrste. u vizuri igra mnogo zajeban talenat ognjen radosic. Ogi je odlican naravno,dosta inostranih klubova se vec interesuje za njega.Pored njega ima vizura tu jos jako dobrih momaka.Partizan prosto ima srecu jer ima odlicne visoke i pokretne igrace.Mladost je ekipno najbolja ekipa i najvise je pokazala ove sezone.21 og je zakazan zavrsni turnir na zalost mladost i partizan igrace polufinale.
pbg12345 Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 za vikend u cacku kadetski turnir https://moravainfo.rs/pejanovic-ovo-je-nas-trenutak-ne-bezimo-od-uloge-favorita/
pbg12345 Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 borac prvi polufinalista ocekivano lagano resili marinose pominjani pavle nikolic nije igrao inace, zakazan juniorski aba turnir, igrace se na zlatiboru sledeci vikend borac po prvi put ucestvuje http://kkborac.rs/kk-borac-ce-ucestvovati-na-juniorskom-turniru-u19-aba-lige/
Joe D Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Koliki je ovaj kiklop iz dinamika, leb te jebo, 220 ga ima. A ne moz da zakuca.
pbg12345 Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 borac deluje kao solidno bolja ekipa od dinamika milijasevic nista za sad, gomila promasenih suteva sa 8-9 metara preko ruke i bas mnogo faulova
Joe D Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 Solidan bio derbi, dobro su se sibali. Partizan mozda i zasluzio da prodje zbog voljnog momenta, ali nema tu previse kvaliteta. Milenko Junior klasa.
Milošica Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 3 minutes ago, Joe D said: Solidan bio derbi, dobro su se sibali. Partizan mozda i zasluzio da prodje zbog voljnog momenta, ali nema tu previse kvaliteta. Milenko Junior klasa. Jel igra PG?
Milošica Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 (edited) Eto nam ga plej posle Vase jednog dana Edited May 15, 2021 by Milošica
J.R. Cash Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 15 hours ago, Joe D said: Solidan bio derbi Bas solidan. Ali s kakvom energijom igra cacanski Rasel Vestbruk. Monstrum!
pbg12345 Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 dramaticna zavrsnica curcic stariji ne znam koliko je visok, ali ako izraste makar 195 bice opasan igrac
Recommended Posts