October 28, 20159 yr Evo bando ovoliko za veceras. Treba vam dropbox doduse. Mesa sa umacima Pite Edited October 28, 20159 yr by Грешни Василије
October 28, 20159 yr Živ bio! Edit: pite ti nemaju kraj? Edited October 28, 20159 yr by Skyhighatrist
October 28, 20159 yr Živ bio! Edit: pite ti nemaju kraj? Vidi stvarno. Uzeli su se na kraju, koliko se secam. Sredicu, pobegao mi jedan fajl.
October 30, 20159 yr Pre nego sto aploudujem jos poglavlja u PDF-u, evo intermeco u vidu П И К Т И Ј А
November 11, 20159 yr Sta znaci spr? Koliko soja sosa ide? http://www.gutekueche.at/senf-honig-sauce-rezept-7519 EL je valjda kasika a TL kasicica. Becher bi bila casa a spr pojma nemam sta bi bilo. Valjda isto kasicica.
November 11, 20159 yr spr bi trebalo da je ono sto se na engleskom kaze dash, dakle kratak mlaz tečnosti iz flaše,više od par kapi al manje od kafene kašičice u svakom slučaju.
November 11, 20159 yr Moguce. Hvala puno. Stavicu oko 3 kasicice jer imam neki bas jak soja sos. Edited November 11, 20159 yr by katamaran
November 11, 20159 yr samo da izjavim za tv dnevnik da mi se ne svidja sos. Bolje da sam napravio neki klasican med-senf. Nesto ranije sam napravio ovaj i taj me se mnogo vise dojmio
November 13, 20159 yr cini mi se da smo ovde pisali o tome, ali mi nesto ne ide (s)nalazenje, elem - kupila divan krupni kesten, kako da ga najlakse pretvorim u pire? tj, cenicu sve tips&tricks za sto bezbolnije ciscenje.
November 13, 20159 yr stavi ih prvo u zamrzivac nekoliko sati, onda u kljucalu vodu 3-4 minuta i odmah ljusti, lakse se ljuste vruci. a mozes ih i preseci lepo na pola, isto kratko prokuvati i onda nekim ravnim kljestima samo stisnes koru, oni ispadaju.
November 13, 20159 yr imas video na jucubu za to sa kljestima, potrazi, ja numem da ti linkujem sa mobilnog :)