Jump to content

Parfemi

Featured Replies

nije sto sam ga ja izabrao, nego je bas mmmmm. hypnose.jpg

dobila za Bozic ovaj (nekako mi sad vise pristaje nick aljona ivanovna)

post-255-1198617197_thumb.jpg

potrosila vec tri bocice :wub:novo otkrice, neko pominjao ovde, a dobra dusha donela iz juesa:viktor_rolf_flowerbomb_1187711520.jpg
o, lancia ti li si birao? :wink:Dobila ga pre par dana. nije los za ove ladne dane, maybe a bit too sweet if you ask me. al vidim okolini se dopada...trenutno se rabe ovi prt1990.jpgjebiga, pakovanje je bljuv. ipak to je 1 versace. al ja ga volim, mada takodje spada u grupu slatkih. dg_lighblue_w.jpgovaj sam uvek mrzela na drugima kad osetim. dok ga nisam dobila i probala na svojoj kozi. tako je ... mmmmm.... edp.jpgklasika. uvek prija.Boss_Woman.jpgpotpuno nerazumno ga obozavam.sledeci u planu je :calvin-klein-contradiction-edp-spray-30ml.jpgnikako da ga kupim, vec godinama planiram.

Znala sam da ako ovaj topić ne živne u blagdansko doba, nikad neće. :) Dobih Azzarov Eau Belle - prekrasan i svjež, podsjeća na Hermesov Un jardin sur le Nil, samo nježniji (Un jardin je unisex, I think?). Parfem je baš proljetni/ljetni, mada su meni te klasifikacije potpuno nebitne - sviđa mi se, stoga ga nosim, any time, any place.Mislim da će sljedeći ulov bit L'occitane Cherry blossom. Pošnjufala prije par dana i oduševila se. ^_^

chancelu6.gifVec godinama koristim ovaj, i jos uvek mi nije dosadio. Posebno nova verzija CHANEL CHANCE EAU FRAICHE.
sledeci u planu je :calvin-klein-contradiction-edp-spray-30ml.jpgnikako da ga kupim, vec godinama planiram.
joj. razmisli dva puta. ja se tako zatrcala, i njuskala ga i na testeru i na sebi - eno ga hvata prasinu vec par godina (hm, mozda mu je i istekao rok trajanja :lol::unsure: )nekako mi apotekarski mirise, ko sirup protiv kaslja

Edited by apotekarica

nekako mi apotekarski mirise, ko sirup protiv kaslja
hmmm, ja bi rekla da si ubola ^_^ a, za to da razmislim... pa, zelim ga toliko dugo i stalno mi izmice da sad uopste vise nije ni bitno da li ce mi se dopasti. moram ga imati -_-
moram ga imati -_-
ovo vec mogu da razumem :wink: ne znam da ga ima kod nas, ali tester obecava:sarah_jessica_parker_covet.jpgcovet.jpg

toliko ne podnosim saru dzesiku da odbijam da omirisem parfem :Dlostfanforever, wub za dolce&gabbana light blue, sad nisam na ovom topiku jedina koja ga voli

Edited by morgana

ovaj? LACOSTE_POUR_FEMME_W.JPGja ga imam vec par godina, jer istovremeno koristim gomilu parfema (and i hate myself for it :( ) pa nikako nesto da potrosim. Ranije, kad sam ga cesce koristila, ljudi su me bukvalno zaustavljali na ulici da me pitaju koji je to parfem i stavim ga ja pre neki dan posle x god, kad eto ga opet : "izvini... " :lol: a stvarno dobar.
Aha, taj. Promenili ambalazu. Pre par godina je drugacije izgledala. Zaista je dobar, i mene ljudi stalno pitaju koji je to miris.
toliko ne podnosim saru dzesiku da odbijam da omirisem parfem :D
Definitivno potpisujem ovo.
lostfanforever, wub za dolce&gabbana light blue, sad nisam na ovom topiku jedina koja ga voli
Nisi, ima nas jos! :) A obozavam i losion -- da li ste ga probale? Mirise divno i cisto.

Ja mrzim D&G Light Blue : partypooper:Meni se svideo 02799530506.jpg''Glamorous'' by Ralph Lauren. Nego, može neko da mi opiše taj Hypn?se?

sladak, al prijatan.i ne znam dal pomaze, al meni malo mirise na negro bombone :huh:

dg_lighblue_w.jpg
a sjećate se starijeg mu crvenog brata? DOLCE_GABBANA_w.jpgtada, kada je izašao nije mi se uopće sviđao, bio mi je preozbiljan.nedavno sam ga osjetila ne jednoj curi, budi sasvim ugodna sjećanja