Lancia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 nije sto sam ga ja izabrao, nego je bas mmmmm.
nezvanova Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 dobila za Bozic ovaj (nekako mi sad vise pristaje nick aljona ivanovna)
apotekarica Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nije sto sam ga ja izabrao, nego je bas mmmmm. potrosila vec tri bocice :wub:novo otkrice, neko pominjao ovde, a dobra dusha donela iz juesa:
lostfanforever Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nije sto sam ga ja izabrao, nego je bas mmmmm. o, lancia ti li si birao? :wink:Dobila ga pre par dana. nije los za ove ladne dane, maybe a bit too sweet if you ask me. al vidim okolini se dopada...trenutno se rabe ovi jebiga, pakovanje je bljuv. ipak to je 1 versace. al ja ga volim, mada takodje spada u grupu slatkih. ovaj sam uvek mrzela na drugima kad osetim. dok ga nisam dobila i probala na svojoj kozi. tako je ... mmmmm.... klasika. uvek prija.potpuno nerazumno ga obozavam.sledeci u planu je :nikako da ga kupim, vec godinama planiram.
Eidyia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Znala sam da ako ovaj topić ne živne u blagdansko doba, nikad neće. :) Dobih Azzarov Eau Belle - prekrasan i svjež, podsjeća na Hermesov Un jardin sur le Nil, samo nježniji (Un jardin je unisex, I think?). Parfem je baš proljetni/ljetni, mada su meni te klasifikacije potpuno nebitne - sviđa mi se, stoga ga nosim, any time, any place.Mislim da će sljedeći ulov bit L'occitane Cherry blossom. Pošnjufala prije par dana i oduševila se. ^_^
remedios Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Vec godinama koristim ovaj, i jos uvek mi nije dosadio. Posebno nova verzija CHANEL CHANCE EAU FRAICHE.
apotekarica Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 (edited) sledeci u planu je :nikako da ga kupim, vec godinama planiram.joj. razmisli dva puta. ja se tako zatrcala, i njuskala ga i na testeru i na sebi - eno ga hvata prasinu vec par godina (hm, mozda mu je i istekao rok trajanja )nekako mi apotekarski mirise, ko sirup protiv kaslja Edited December 27, 2007 by apotekarica
lostfanforever Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 nekako mi apotekarski mirise, ko sirup protiv kasljahmmm, ja bi rekla da si ubola ^_^ a, za to da razmislim... pa, zelim ga toliko dugo i stalno mi izmice da sad uopste vise nije ni bitno da li ce mi se dopasti. moram ga imati -_-
apotekarica Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 moram ga imati -_-ovo vec mogu da razumem ne znam da ga ima kod nas, ali tester obecava:
morgana Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 (edited) toliko ne podnosim saru dzesiku da odbijam da omirisem parfem :Dlostfanforever, wub za dolce&gabbana light blue, sad nisam na ovom topiku jedina koja ga voli Edited December 27, 2007 by morgana
cyberwor/L/d Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ovaj? ja ga imam vec par godina, jer istovremeno koristim gomilu parfema (and i hate myself for it :( ) pa nikako nesto da potrosim. Ranije, kad sam ga cesce koristila, ljudi su me bukvalno zaustavljali na ulici da me pitaju koji je to parfem i stavim ga ja pre neki dan posle x god, kad eto ga opet : "izvini... " a stvarno dobar.Aha, taj. Promenili ambalazu. Pre par godina je drugacije izgledala. Zaista je dobar, i mene ljudi stalno pitaju koji je to miris.
foot-in-mouth Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 toliko ne podnosim saru dzesiku da odbijam da omirisem parfem :DDefinitivno potpisujem ovo.lostfanforever, wub za dolce&gabbana light blue, sad nisam na ovom topiku jedina koja ga voliNisi, ima nas jos! :) A obozavam i losion -- da li ste ga probale? Mirise divno i cisto.
Valk Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja mrzim D&G Light Blue : partypooper:Meni se svideo ''Glamorous'' by Ralph Lauren. Nego, može neko da mi opiše taj Hypn?se?
lostfanforever Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 sladak, al prijatan.i ne znam dal pomaze, al meni malo mirise na negro bombone
Nicol Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 a sjećate se starijeg mu crvenog brata? tada, kada je izašao nije mi se uopće sviđao, bio mi je preozbiljan.nedavno sam ga osjetila ne jednoj curi, budi sasvim ugodna sjećanja
Recommended Posts