Jump to content

Panduracija u Srbalja

Featured Replies

slažem se. mada, sumnjam da bi iko priznao tako nešto..s druge strane, i da nije tačno, poenta je što me ovo uopšte ne bi iznenadilo u današnje vreme.
Potpuno si u pravu,danas je na zalost sve moguce,pa cak i da policiji padne na pamet ovako nesto ogavno.Ali kao sto rekoh,pre donosenja nekih brzopletih zakljucaka,ajd i njih da cujemo sta imaju reci...
Je l pao laki peting usput?
ma ništa posebno,..onako, malo....štajaznam,......

Stigli elekrtrošokeri

Stigli elekrtrošokeri
Oni tizeri? Nije valjda to i kod nas uvedeno?@tema: rec zene protiv reci pajkana, nece ovde nista biti. Hella :lol::Hail:

zahvaljujući hrabrom i kvalitetno obučenom službeniku mup, dvogodišnja devojčica će - baš kao i svi mi - slaviti peti oktobar kao sekundarni rođendan.

Edited by Hella

Oni tizeri? Nije valjda to i kod nas uvedeno?
tizeri, uvedeno
tizeri, uvedeno
qq ala će da bude prženja.........već zamišljam klasičnu raciju sa tičerima...:D
:Hail:
tizeri, uvedeno
tejzeri

Danas svratio do PU da proverim da li uopšte rade dokumenta obzirom da (po ko zna koji put) štajkuju, i oduševim se jer sam u toku tog "štrajka sa minimumom rada" završio vađenje pasoša za 20 min!! Za vađenje LK pre par meseci trebalo mi je nekoliko sati čekanja... Jesmo naopaka država  :lol:

Pa i jeste poenta štrajka u tome da se razlikuje od redovnog stanja. Ne znam šta ti nije jasno.

http://www.youtube.com/watch?v=8oF8gtZEN6MKoliko je ovo retardirano. Od samo ideje borbe protiv Nevidljivog na fudbalskom teneru, preko pripreme tog terena do scene kada se oni i dalje biju i razvijaju perimeter, a na tribanama haos koji oni uopšte ne vide. Elitna jedinica koja ne provaljuje da je na tribinama nastalo ludilo.

Edited by Lezilebovich