Tastatura Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 slažem se. mada, sumnjam da bi iko priznao tako nešto..s druge strane, i da nije tačno, poenta je što me ovo uopšte ne bi iznenadilo u današnje vreme.Potpuno si u pravu,danas je na zalost sve moguce,pa cak i da policiji padne na pamet ovako nesto ogavno.Ali kao sto rekoh,pre donosenja nekih brzopletih zakljucaka,ajd i njih da cujemo sta imaju reci...
steins Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Je l pao laki peting usput?ma ništa posebno,..onako, malo....štajaznam,......
Hella Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nezvanično, od pojedinih saobraćajnih policajaca saznajemo da Novosađanke često, umesto pisanja prijave, pokušavaju da se nagode flertovanjem, pozivom na kafu ili izlazak, davanjem brojeva telefona, pa i otvorenim ponudama za seks.- Jednom mi se dogodilo da mi je žena, u čijim kolima je bilo dvoje dece i jedna starija gospođa, šapnula da bi mi ponudila nešto više samo da joj svekrva nije u automobilu. A skoro svaka druga žena koju zaustavimo pokušava da se izvuče na šarm i osmehivanje, neke čak i usiljeno flertuju. Naravno, ima i onih koje otvoreno kažu da su spremne sve da urade samo da ne moraju da plate kaznu - ispričao je jedan saobraćajac koji je želeo da ostane anoniman.
Shan Jan Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Stigli elekrtrošokeriOni tizeri? Nije valjda to i kod nas uvedeno?@tema: rec zene protiv reci pajkana, nece ovde nista biti. Hella
Hella Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 (edited) zahvaljujući hrabrom i kvalitetno obučenom službeniku mup, dvogodišnja devojčica će - baš kao i svi mi - slaviti peti oktobar kao sekundarni rođendan. Policajac spasao život devojčiciIzvor: Beta sreda 5.10.2011 | 13:21Leskovac -- Policajac iz Medveđe Agron Kosumi spasao je život dvogodišnje devojčice iz te varoši koja se gušila, tako što joj pružio veštačko disanje i vršio masažu srca. Edited October 5, 2011 by Hella
renne Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Oni tizeri? Nije valjda to i kod nas uvedeno?tizeri, uvedeno
steins Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 tizeri, uvedenoqq ala će da bude prženja.........već zamišljam klasičnu raciju sa tičerima...:D
JozoMujica Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 LESKOVAC - Policajac heroj! Policajac iz Medveđe, Agron Kosumi, spasao je život dvogodišnjoj T. B. iz te varoši, koja se gušila jer je popila veću količinu lekova. Nemoćni roditelji su u utorak oko 11.30 sati izneli dete ispred kuće, ne znajući više šta da rade. Kosumi je veštačkim disanjem i masažom srca održao devojčicu u životu.
JozoMujica Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Policijski helikopter oborio plastičnu reklamu, povređeno 20 dece :(
S.L. Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Danas svratio do PU da proverim da li uopšte rade dokumenta obzirom da (po ko zna koji put) štajkuju, i oduševim se jer sam u toku tog "štrajka sa minimumom rada" završio vađenje pasoša za 20 min!! Za vađenje LK pre par meseci trebalo mi je nekoliko sati čekanja... Jesmo naopaka država
henrik larsson Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Pa i jeste poenta štrajka u tome da se razlikuje od redovnog stanja. Ne znam šta ti nije jasno.
Lezilebovich Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=8oF8gtZEN6MKoliko je ovo retardirano. Od samo ideje borbe protiv Nevidljivog na fudbalskom teneru, preko pripreme tog terena do scene kada se oni i dalje biju i razvijaju perimeter, a na tribanama haos koji oni uopšte ne vide. Elitna jedinica koja ne provaljuje da je na tribinama nastalo ludilo. Edited October 17, 2011 by Lezilebovich
Recommended Posts