renne Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 i ja sam siguran da nema u sezoni svaki dana tuda prolazim
levi Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 pa ako nema table autoput i ulazak/izlazak iz naseljenog mesta i posebnih ograničenja, onda je sve vreme naseljeno mesto i ograničenje 50
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 pa zato što je most u naseljenom mestu
Milosh76 Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Kad nema table, gleda se opste ogranicenje, a to je 50 km/h. E sad, sto je to suludo, sto nema logike, to je drugo pitanje. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 3 minutes ago, renne said: šta se smeješ? pa na tvoj komentar da je glupost
levi Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 ok ali zašto kaži ti meni ne znam, možda zato što nije deo autoputa, kao gazela. nego običan put
renne Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa na tvoj komentar da je glupost pa glupost je, ali znamo da si ti najsavesniji građanin foruma i da nikada nisi preko mosta išao brzinom većom od 49.9 km/h 5 minutes ago, levi said: ne znam, možda zato što nije deo autoputa, kao gazela. nego običan put pa i na običnom putu gde su odvojene trake možeš da voziš 80 km/h @Taleće ti to najbolje objasniti, on je ovde najveći stručnjak za saobračaj
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 4 minutes ago, renne said: pa glupost je, ali znamo da si ti najsavesniji građanin foruma i da nikada nisi preko mosta išao brzinom većom od 49.9 km/h
djeneralche Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 8 minutes ago, renne said: pa glupost je, ali znamo da si ti najsavesniji građanin foruma i da nikada nisi preko mosta išao brzinom većom od 49.9 km/h pa i na običnom putu gde su odvojene trake možeš da voziš 80 km/h @Taleće ti to najbolje objasniti, on je ovde najveći stručnjak za saobračaj Pravila saobracaja moraju da budu dovoljno jednostavna da bi svi mogli da ih razumeju, Delija je lepo napisao pravila. Naseljeno mesto, 50km. Nije magistrala izmedju dva naseljena mesta.
Recommended Posts