Jump to content
IGNORED

Ikariam

dig_chohano

Recommended Posts

Posted

aman ti ijmaš samo 720 ljudi u ovom gradu a kapacitet 1420!!!! kad budeš imao 1100 ljudi u gradu bićeš na nuli! opušteno, samo pusti nek se prcaju i kote

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• twisted

88

• dig_chohano

65

• Кристофер Лумумбо

57

• eye of the beholder

43

Posted

dadajes im previse vina. nije ti potrebno 212 poena. smanji to i stedi vino.

Posted

Imam 4 kulturna sporazuma za razmenu. Javljajte se.

Posted

daj kordinate i nickname

Posted

Ostao jos jedan za odmah i jedan za sat i po.

Posted

magnet sam za budale. 2q19cue.jpg

Posted

Daj njenu adresu da pošaljem KFOR.

Posted

yes pa da posle ispadnem tužibaba [28:35] evilsmile.gif ako je neko zainteresovan za kulturni sporazum imam 5 za razmenu.

Posted

UPdate izvrsen!brodovi su svi vraceni u maticnu lukubez resursa i bez zlata <_< jedna zanimljiva info (mozda je neko znao)u Google Chrom-u kada gradite nesto u status baru vam pise koliko je ostlao do kraja izgrdnje ;) sistemtrej.jpg

Posted
Ma, to je uvek priča kad ide upgrade, i u pitanju je glupa priča. Nit gubiš brodove, nit jedinice, nit resurse...
Da li si jos uvek siguran da je ovo glupa prica ;)
UPdate izvrsen!brodovi su svi vraceni u maticnu lukubez resursa i bez zlata <_< jedna zanimljiva info (mozda je neko znao)u Google Chrom-u kada gradite nesto u status baru vam pise koliko je ostlao do kraja izgrdnje ;) sistemtrej.jpg
nisi mogao da izdrzis, a da ne proveris hoces li ostati bez resursa :lol: i u FF je isto, ta je promena dosla sa novom verzijom
Posted

vojsku nemam. sada je sva briga oko čuvanja resursa prepuštena okupatoru. leveli daleki here I come.živela okupacija :lol:

Posted

ne sviđa mi se 031 ali ni-ma-lo

Posted (edited)

Konačno sam našao kako se opoziva okupacija - idite u palatu u glavnom gradu i ostalo će vam se samo kas'ti.

Edited by Al-Khwarizmi
Posted (edited)

Krenem u pljacku jednog tipaposaljem 20 jedinica i 12 brodovai on se odbranimalo kasnije posaljem 80 jedinica i 7 brodovai pobedim gavrate mi se oni se onih 7 brodova a od onih 12 ni traga ni glasa onda kliknem na brodove i transport.jpgkako da ih vratim ?ili to znaci da ako izubis pljacku gubis i brodove?

Edited by eye of the beholder
Posted

Vratice ti se ti brodovi ;) samo kad ne znam. Citao sam negde o istom slucaju i brodovi uvek stignu kuci nakon nekog vremena. Sad, da li je neka greska ili je to zbog toga sto si izgubio bitku ne znam.Mozda skupljaju tvoje razbucane trupe po okolnim ostrvima :lol: