twisted Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 aman ti ijmaš samo 720 ljudi u ovom gradu a kapacitet 1420!!!! kad budeš imao 1100 ljudi u gradu bićeš na nuli! opušteno, samo pusti nek se prcaju i kote
Кристофер Лумумбо Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 dadajes im previse vina. nije ti potrebno 212 poena. smanji to i stedi vino.
steppingrazor Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 yes pa da posle ispadnem tužibaba [28:35] ako je neko zainteresovan za kulturni sporazum imam 5 za razmenu.
eye of the beholder Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 UPdate izvrsen!brodovi su svi vraceni u maticnu lukubez resursa i bez zlata <_< jedna zanimljiva info (mozda je neko znao)u Google Chrom-u kada gradite nesto u status baru vam pise koliko je ostlao do kraja izgrdnje ;)
KennyDalglish Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ma, to je uvek priča kad ide upgrade, i u pitanju je glupa priča. Nit gubiš brodove, nit jedinice, nit resurse...Da li si jos uvek siguran da je ovo glupa prica ;) UPdate izvrsen!brodovi su svi vraceni u maticnu lukubez resursa i bez zlata <_< jedna zanimljiva info (mozda je neko znao)u Google Chrom-u kada gradite nesto u status baru vam pise koliko je ostlao do kraja izgrdnje ;) nisi mogao da izdrzis, a da ne proveris hoces li ostati bez resursa i u FF je isto, ta je promena dosla sa novom verzijom
steppingrazor Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 vojsku nemam. sada je sva briga oko čuvanja resursa prepuštena okupatoru. leveli daleki here I come.živela okupacija
Al-Khwarizmi Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 (edited) Konačno sam našao kako se opoziva okupacija - idite u palatu u glavnom gradu i ostalo će vam se samo kas'ti. Edited May 28, 2009 by Al-Khwarizmi
eye of the beholder Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 (edited) Krenem u pljacku jednog tipaposaljem 20 jedinica i 12 brodovai on se odbranimalo kasnije posaljem 80 jedinica i 7 brodovai pobedim gavrate mi se oni se onih 7 brodova a od onih 12 ni traga ni glasa onda kliknem na brodove i kako da ih vratim ?ili to znaci da ako izubis pljacku gubis i brodove? Edited May 28, 2009 by eye of the beholder
KennyDalglish Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Vratice ti se ti brodovi ;) samo kad ne znam. Citao sam negde o istom slucaju i brodovi uvek stignu kuci nakon nekog vremena. Sad, da li je neka greska ili je to zbog toga sto si izgubio bitku ne znam.Mozda skupljaju tvoje razbucane trupe po okolnim ostrvima
Recommended Posts