May 17, 200915 yr aman ti ijmaš samo 720 ljudi u ovom gradu a kapacitet 1420!!!! kad budeš imao 1100 ljudi u gradu bićeš na nuli! opušteno, samo pusti nek se prcaju i kote
May 26, 200915 yr yes pa da posle ispadnem tužibaba [28:35] ako je neko zainteresovan za kulturni sporazum imam 5 za razmenu.
May 27, 200915 yr UPdate izvrsen!brodovi su svi vraceni u maticnu lukubez resursa i bez zlata <_< jedna zanimljiva info (mozda je neko znao)u Google Chrom-u kada gradite nesto u status baru vam pise koliko je ostlao do kraja izgrdnje ;)
May 27, 200915 yr Ma, to je uvek priča kad ide upgrade, i u pitanju je glupa priča. Nit gubiš brodove, nit jedinice, nit resurse...Da li si jos uvek siguran da je ovo glupa prica ;) UPdate izvrsen!brodovi su svi vraceni u maticnu lukubez resursa i bez zlata <_< jedna zanimljiva info (mozda je neko znao)u Google Chrom-u kada gradite nesto u status baru vam pise koliko je ostlao do kraja izgrdnje ;) nisi mogao da izdrzis, a da ne proveris hoces li ostati bez resursa i u FF je isto, ta je promena dosla sa novom verzijom
May 27, 200915 yr vojsku nemam. sada je sva briga oko čuvanja resursa prepuštena okupatoru. leveli daleki here I come.živela okupacija
May 28, 200915 yr Konačno sam našao kako se opoziva okupacija - idite u palatu u glavnom gradu i ostalo će vam se samo kas'ti. Edited May 28, 200915 yr by Al-Khwarizmi
May 28, 200915 yr Krenem u pljacku jednog tipaposaljem 20 jedinica i 12 brodovai on se odbranimalo kasnije posaljem 80 jedinica i 7 brodovai pobedim gavrate mi se oni se onih 7 brodova a od onih 12 ni traga ni glasa onda kliknem na brodove i kako da ih vratim ?ili to znaci da ako izubis pljacku gubis i brodove? Edited May 28, 200915 yr by eye of the beholder
May 28, 200915 yr Vratice ti se ti brodovi ;) samo kad ne znam. Citao sam negde o istom slucaju i brodovi uvek stignu kuci nakon nekog vremena. Sad, da li je neka greska ili je to zbog toga sto si izgubio bitku ne znam.Mozda skupljaju tvoje razbucane trupe po okolnim ostrvima