dig_chohano Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Navukao sam se opasno na ono govno od Ikariama. Sad me zove drugar, 60 sekundi smo se dogovarali za pivo večeras, 20 minuta razmenjivali intelligence info ko ima puno resursa te može biti žrtva dobre pljačke, da li je bolje graditi gvozdene divove ili girokoptere, kad ćemo da napadnemo trećeg drugara koji igra a ne zna da smo i mi tu i da mu pobijemo svu vojsku i pokrademo sav sumpor i kristal... Opako sam retardiran.
teacher Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Navukao sam se opasno na ono govno od Ikariama. Sad me zove drugar, 60 sekundi smo se dogovarali za pivo večeras, 20 minuta razmenjivali intelligence info ko ima puno resursa te može biti žrtva dobre pljačke, da li je bolje graditi gvozdene divove ili girokoptere, kad ćemo da napadnemo trećeg drugara koji igra a ne zna da smo i mi tu i da mu pobijemo svu vojsku i pokrademo sav sumpor i kristal... Opako sam retardiran.To je nešto između Settlersa i Traviana? Da li uzima puno slobodnog vremena?
dig_chohano Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 U početku ne. Al kad izgradiš kolonije, pa malo ratuješ...
teacher Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 U početku ne. Al kad izgradiš kolonije, pa malo ratuješ...Registrovao se. Nije loše. Odmah se zajebao sa izgradnjom kasarne, a da nisam počeo da skupljam resurse.
dig_chohano Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Bilo bi divno sa tvoje strane kad bi mi dao svoje koordinate nakon što nakupiš respektabilnu količinu resursa :)
Marvin (Paranoid Android) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To je nešto između Settlersa i Traviana? Ne smem ovo ni da pogledam šta je u pitanju. Travian mi uze 1 godinu života.
dig_chohano Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Marvine, nemo' slučajno da klikneš ovde. Da se nisi usudio.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 (edited) Umri. :( edit: jel ima samo 1 server? Edited January 30, 2009 by Marvin (Paranoid Android)
teacher Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bilo bi divno sa tvoje strane kad bi mi dao svoje koordinate nakon što nakupiš respektabilnu količinu resursa :)Sigurno... :D Dosta tlačenja od okupatora preko Dunava!
Marvin (Paranoid Android) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Imam karakter kišne gliste :(Aj da vidimo, ako se prijavi više od 5 ljudi, da pada split pa da imamo našu alijansu.
dig_chohano Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Fino si ti to smislio, "naša aliansa", pa da prosite humanitarnu pomoć od mene.
dig_chohano Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Uvek sam spreman da u vašim gradovima demonstriram borbene sposobnosti gvozdenih divova.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 (edited) Ma ne bi ti...je l da da ne bi?sunce ti, ima alijansa "Napred Srbijo" Edited January 30, 2009 by Marvin (Paranoid Android)
Recommended Posts