May 2, 20251 yr 10 minutes ago, hefaca said:Jel neko bio u Seulu i na Tajvanu u avgustu?Jesam ja u oba u avgustu i septembru. Šta treba?
May 2, 20251 yr Imam slobodan avgust. Jel mnogo gore nego u Singapuru u to doba? I gde su bolje plaze? Da iskoristim i more
May 2, 20251 yr 1 hour ago, hefaca said:Imam slobodan avgust. Jel mnogo gore nego u Singapuru u to doba? I gde su bolje plaze? Da iskoristim i moreTajvan ima lepše plaže, ali je frka zbog vrućine, vlage i kiša - tj tajfuna. Singapur je malo “zaklonjeniji” od Tajvana. To je najveća briga, a temperature i ogromna vlaga su slične.Neipi, Longodong i Xinyue plaže su top, ali zaista ne bih preporučio takve aktivnosti u avgustu. Možda i najgori mesec za posetiti.
May 2, 20251 yr Vidim na netu da pise da retko prelazi 30 stepeni. Da je vrucincina u odnosu na divno vreme u prolece. E sad, ja bih skoknuo na nedelju dana na Tajvanu, a bio 3 nedelje u Juznoj Koreji. U Singapuru prosle godine bilo vrh vreme. Za 5 dana jednom slaba kisica.
May 2, 20251 yr Mnogo je nepredvidivo. Vlaga je užas. Ali i pored toga preporučujem Tajvan. Mnogo lepo mesto, a Taipei je poseban (i haotičan). Samo budi spreman na kišu, da ne bude da nisam upozorio 😃
May 3, 20251 yr Ma sve jasno!Zimi je dosta hladnije. Seul vidim da je u minusu zimi. Tajvan izmedju 13-16. Zima otpada. Prolece, jesen ja ne mogu.Odavno leta ne provodim u Grckama, Turskama, Crnim Gorama, Egiptima...A i nikad nisam video tajfun.Daj Jos par recenica da me odgovoris 😁
May 3, 20251 yr 8 minutes ago, hefaca said:Daj Jos par recenica da me odgovorisIdi na top sprat zgrade 101 i gledaj kako se njiše 😂A u toj zgradi je jedan od najboljih buffeta igde na svetu. Ne ono što je u food court ispod, nego baš “Sky Buffet”.https://www.ajoy.com.tw/en-global Edited May 3, 20251 yr by dragance
May 3, 20251 yr Hvala ti mnogo!Odlucili. Seul pa cemo na Palawan na Filipinima. Obisli smo cele Filipine sem Palawana. Taman...Tajvan neki drugi put
May 3, 20251 yr Seul Palawan 96 dolaraBeograd Seul 430 dolaraPalawan Beograd 480Bice prilike za Tajvan, sto ici u najgori mesec. Ako nista, dogodineHvala jos jednom!
May 3, 20251 yr 3 hours ago, hefaca said:Seul Palawan 96 dolaraBeograd Seul 430 dolaraPalawan Beograd 480Bice prilike za Tajvan, sto ici u najgori mesec. Ako nista, dogodineHvala jos jednom!BG Seoul 430, čime?
May 3, 20251 yr 2 hours ago, Eleniko said:BG Seoul 430, čime?Sad pogledah da LOT ima u avgustu sa presedanjem u Varšavi povratnu za £600, što je otprilike ovo koliko je stavio sve u eurima tamo i nazad. Edited May 3, 20251 yr by dragance
May 5, 20251 yr Odustali od PalawanaNasli emirate za iste pare Ali Vietnam (danang)Odlazim sa teme o Japanu, palim na Jugoiatocnu Aziju