April 10Apr 10 18 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Promasili smo se za nekoliko dana, ja sma danas stigao u Kjoto iz Nagoje. Sad krece put po japanskim Leskovcima i Kursumlijama.Uzivaj, ja sam upravo u vozu iz Kjota prema Nariti, pa posle 2 nedelje polako kuci.
April 10Apr 10 Jesmo, nisam prvi put u Japanu, ali prvi put u „civilu“, tj. na odmoru i sa porodicom, a to je mnogo drugacije.
April 12Apr 12 To je ista basta, samo sto sam ja retardiran i numem u isti post da metnem. Tu sma dedeo dva sata i poznao matorog Japanca koji dolazi da prica sa strancima koji dolaze, a nema ih mnogo.
April 12Apr 12 Bio sam tamo juce jer sam prethodnih godina preskakao, ali guzva je nepodnosljiva, previse turista, nisam se ni pola sata zadrzao.
April 12Apr 12 Sto se tice basti u Japanu, najvise mi se dopala jedna koju ljudi uglavnom preskoce jer se pored nalaze vaznije atrakcije. Bas u Kjotu, kada se prodje bambusova suma, ima ulaz u imanje glumca Denjiro Okochia. Imanje je prilicno veliko i neverovatno lepo, ni slike ne mogu da docaraju.
April 22Apr 22 Meni jedna rodjaka planira sa mužem da za jedno metar dana ide u Japan. Uplatili su neku agenciju ali ih ovi sad "plaše" da je to sve puklo zbog rata u Zalivu, kao videće da li će da otkažu aranžman...Imate li info jel se ide preko bliskog istoka ili je to obustavljeno sad...
April 22Apr 22 Zavisi od aviokompanije. Ako je bliskoistocna onda su u problemu. Ako je azijatska onda lete i dalje koliko ja znam.