*edited by mod Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Nisam znao, za Japan imam iz prve ruke informaciju da je poprilično rigorozno i malo i neprijatno za strance. Ja sam bio pre, išao bih opet, ali tek kad malo spuste gas oko toga.
beta Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 (edited) znam za koreju jer sam u julu trebala da idem u seul Edited September 14, 2022 by beta kentauri
Shan Jan Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Idem preko Manga Tripa, malo Japan, malo Juzna Koreja. Bas bezveze za maske. Vidim sada da u Japanu ne moras da ih nosis ako si bar 2 metra od drugih ali verovatno je to neizvodljivo u praksi. Za Juznu Koreju koliko vidim je potrebno samo ako si na nekom okupljanju gde je vise od 50 ljudi.
Peter Fan Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 10 hours ago, Shan Jan said: Idem preko Manga Tripa, malo Japan, malo Juzna Koreja. Bas bezveze za maske. Vidim sada da u Japanu ne moras da ih nosis ako si bar 2 metra od drugih ali verovatno je to neizvodljivo u praksi. Za Juznu Koreju koliko vidim je potrebno samo ako si na nekom okupljanju gde je vise od 50 ljudi. ali barem je USD:JPY = 140 1
Shan Jan Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Mislis lako je za konverziju cena u dinare?
Azdaja Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Biće ti do jaja, a i manga zna posao. Šalji utiske. Nedostaje mi Japan baš, baš. 1
dragance Posted May 23 Posted May 23 5 minutes ago, Leia said: Neka preporuka za mesta blizu Tokija, da se može otići na dan dva? Sa shinkansenom ti je sve blizu Tokija. Kyoto preporučujem najtoplije. Inače, delovi Tokija su super, samo se drži podalje od Šibuje. 1
Mil@n Posted May 23 Posted May 23 Šibuja je meni bila najupečatljivi kvart jer je pravi Tokio kakvim sam ga zamišljao, moderan, šaren, u neonima, pravi cyber punk, meni je tamo bilo fenomenalno. 1
Kampokei Posted May 23 Posted May 23 I meni Shibuya i Shinjuku vrh, pogotovo nocu. I jos naravno gomila drugih krajeva Tokija. 2
Mil@n Posted May 23 Posted May 23 Just now, Ros said: sutra letim za tokio leia, kako cemo se prepoznati? PREpoznavaćemo se po hrabrosti! /radovan lll, prim aut :D/ 1
Leia Posted May 23 Posted May 23 @dragance Za sad i razmatram samo Kyoto… Predlažu mi i Nikko, gledam evo baš šta tamo ima Zašto ti se nije dopala Shibuya? Koji kvart te se najviše dojmio? @Mil@n @Kampokei I meni Shibuja deluje fascinantno, možda preintenzivno za duži boravak ali svakako ne bih zaobišla da vidim @Ros Ja idem za 2 nedelje 😊 Jel to stvarno tamo stalno kiša u junu mesecu? Oblačno volim, sigurno bolje nego vrućina Dajte neke zanimljive preporuke, vidim već po ovim guides što listam da ima gomila toga da se vidi ali lična preporuka je ipak vrednija 🌟
Eleniko Posted May 23 Posted May 23 (edited) 29 minutes ago, Mil@n said: Šibuja je meni bila najupečatljivi kvart jer je pravi Tokio kakvim sam ga zamišljao, moderan, šaren, u neonima, pravi cyber punk, meni je tamo bilo fenomenalno. okačio si shinjuku a ne shibuyu, kao što ti i piše na toj svetlećoj reklami za labi kraljevo valjevo shibuya shinjuku nemoj posle da se ljutiš na mene Edited May 23 by Eleniko 1
Recommended Posts