Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

ima jedna kuća u topoli sa 4 S metalnom kapijom

Posted
ja hejtujem to sto svi moraju da imaju baletanke sa ovom groznom grbcinom.
yebate, odlično ste prošli s obzirom šta sve tory ima u ponudi. recimo, mogle su ove larssonove postat najpopularniji model.1_39043_TH_001.jpg
sivim baletankama dokolenicama sa otvorenom petom i tabanom, od plute, ojačano ivericom. Sa zlatnim detaljima.
Posted
ima jedna kuća u topoli sa 4 S metalnom kapijom
jel se to opet vraća u modu ili nikad nije ni izašlo?
Posted

ja toliko mrzim te baletanke da nikad ne bih nazula cak ni ovake...6219-473956-p.jpg... koje inace kostaju $ 279.00 :wacko:

Posted
ne primećuju svi svaku glupost kao ti te nemoj generalizovati, zvučiš ko jeftini časopis za tinejdžerke
Ne mora se pratiti moda da bi se primećivale greške. Većina ljudi ima oko za vizuelno odbojno i to nema nikakve veze sa jeftinim teen časopisima.žao mi je što si se našla prozvanom, očito si u onoj većinskoj grupi žena kojima upasane farmerice u čizme loše stoje pa te posebno živcira ta tematika.
time što ti se uzane farmerice uvučene u čizme dopadaju ali samo na sajz zirou kreaturama, diskriminišeš one od metar 65 ili pak postoje određena modna pravila za njih a da za njih ne znam?
:) Modna pravila :D Ako imaš kratak vrat izbegavaćeš rolke.Ako imaš kratke noge izbegavaćeš bilo kakvu odevnu kombinaciju koja će ih dodatno skraćivati. Kad farbaš kosu, je l biraš tonove koji ti idu uz ten/oči ili se vodiš slikama manekenki sa pakovanja?Kad se šišaš, je l ti bitan oblik lica ili giljaš nešto po svaku cenu iako ti ne stoji? Videle sam sliku pa ću prestati sa pitanjima.
ako ti je nešto gadno, gadno ti je kao takvo i u tome je valjda suština ovog topika
Kad je moda u pitanju, ništa nije gadno ako ume da se nosi.
Posted
Ako imaš kratak vrat izbegavaćeš rolke.
a ako imam uvećanu štitnu žlezdu? :unsure:
Posted

ime topika se odnosi na trendove,proizvode,meni može da se ne svidja neki aktuelan komad odeće ili obuće ali topik ako sam dobro razumela se ne odnosi ili ne bi trebao da se odnosi na ljude koji imaju apsolutno pravo izbora da nose ono šta im se svidja, to kako im stoji to što su stavili na sebe je druga priča i na kraju ko je taj da bilo kome drži slovo...tipa: e ti si mala debela na tebi ne stoji u stvari ništa lepo i zato bi bilo najbolje da ne izlaziš iz kuće jel mi kvariš pogled na svet lepih visokih mršavih kojima stoji sve ..ma daj...stvarno postadosmo mrzitelji, malo više tolerancije i manje mržnjancije! ;)

Posted
a ako imam uvećanu štitnu žlezdu? :unsure:
onda prvo proveris da nije u pitanju lipom. :D i izbegavas zajedljive tetke. :)
Posted

meni su malo veće štitnjače segsi :adam's apple envy:doslovno tumačenje i slijepo praćenje modnih pravila mi je sasvim strano. mislim da je i termin modno pravilo prilično nesretno izbran, jer se tu prije radi o nekim načelnim preporukama ili smjernicama. uostalom, takvo poslušničko tumačenje je u suprotnosti s onim što shvaćam kao bit mode: da nam bude ugodna, zabavna i uljepšava (a ne zagorčava) život

Posted

Ugg(ly) boots, ako još nije bilo, treba da bude...Uggli.jpg

Posted

Da li ovde spada i hate prema Tourett- ovskoj reklami za Twix?Gde su granice neukusa?

Posted

Daj da i ja opet zapljunem nesto, i pre nego sto je pocela sezona: papuce. Za setnju po gradu, za posao (cak i onaj... hm... kad radis sa "klijentim", a nisi sakriven(a) salterom, nego te svi vide dok se setas)... :unsure:

Posted (edited)
Da li ovde spada i hate prema Tourett- ovskoj reklami za Twix?Gde su granice neukusa?
Tesko da spada u PDF koji se zove "Shopping & Udešavanje". Mozda da probas sa nekim drugim PDFom. Npr "Drustvo" ili "TV i stampa" su prikladnija mesta. Ovde je, ipak, rec o malo lezernijim stvarima. Edited by foto
Posted

pa, reklama se može svesti pod pojave (da ne obeshrabrimo melankolica od daljnjeg hejtanja)evo jedan prigodni sezonski hejt. ponosne vlasnice ponovno izvode na ispašu svoje dizajnerske očale s predimenzioniranim natpisima. mislim da je dior u tom području lider. o_glassjewel_049.jpg