July 29, 20195 yr On 23.7.2019. at 20:37, slepa živana said: ovakve slične nosi pata, partnerka od paje patka. ja bi to nosila u svečanim prilikama zezate me da ovo zaista neko želi da nosi, je l' tako? izgledaju ko mali jorgani sa aloe verom. bljak bre!
July 30, 20195 yr Torta ideja mi se svidja, ali ne i ta tanka stikla i cetvrtaste napred... da su oble a sa nizom sirom stiklom mozda.. gde odosmo
July 30, 20195 yr WTF is diz? (ne, nije obuca za decu, ima i 47). Patike za teletubbiese? Doduse ne bih rekao da je trend, prvi put vidim.Pretpostavljam udica za kolekcionare, Iversonke
August 6, 20195 yr Herbalajf i sve u vezi istog. Majku im jebem, ne kontam kako su tako navukli ljude, pakao.
August 6, 20195 yr 3 minutes ago, Zli Gli said: Herbalajf i sve u vezi istog. Majku im jebem, ne kontam kako su tako navukli ljude, pakao. To zbog one male?
August 6, 20195 yr Jel nisu oni popušili neke silne tužbe i presude da su prevara? Otkud ponovo jašu?
August 6, 20195 yr 3 minutes ago, gospa buba said: za shta je tachno herbalajf? sent from bubamoto Za priamidalnu šemu i pljačkanje naivnih... Za razjebavanje prijateljstva i za smaranje poznanika... I da, za unošenje kancerogenih materija u organizam, a reklamiranje zdravih biljnih preparata koji leče ljude...