cmrlj Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 da se ispravim, sprtsko cijan plava :)mislila sam da je trend lansirao adidas...je l ti ta sportska cijan ona karingtonplava na steroidima sto je sad vrlo popularna?imam ja takve adidas gace za vezbanje. mnogo su kul :D
gagorder Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 šta fali tankim cijan linijicama na antracit pozadini? naročito kada je reč o sportskoj opremi. pojma nemate <_<
dig_chohano Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Cijan, antracit... Jbt, vi izmišljate te boje.
gagorder Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) pa evo. samo vise antracita, a sasvim malo cijana, na nekoj sintetici za trcanje, sta fali? Edited September 11, 2012 by gagorder
ivy Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 hejt za sportsku opremu koja se nosi po gradu...kada će ljudi shvatiti da je trenerka garderoba koja se nosi na sportu,u prirodi,po kući i eventualno do prodavnice na ćošku..
gagorder Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 hejt za sportsku opremu koja se nosi po gradu...kada će ljudi shvatiti da je trenerka garderoba koja se nosi na sportu,u prirodi,po kući i eventualno do prodavnice na ćošku.. ja iskreno ne razumem ovaj hejt. šta, ne mogu recimo u sivom donjem delu trenerke da sednem na kafu? ne pričamo o biciklističkim gaćama sa umetkom, kupaćem kostimu ili opremi za teretanu. šta fali trenerki pobogu? meni je za hejt pre ta percepcija "grada" za koji se sprema ...
ivy Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) pogotovo sivi donji delovi trenerke ...i ne mora da se ,,sprema,, ali neke pantalone,farmerke bi bile ok..i ,,komplet,, trenerke to je ono kada su gornji i donji deo na istoj osobimeni je gadno..a vi kako hoćete.. Edited September 11, 2012 by ivy
mammy two shoes Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 šta fali tankim cijan linijicama na antracit pozadini? naročito kada je reč o sportskoj opremi. pojma nemate <_<podjednako su efektne i kadmijum(zelene) prugice na antracit pozadini. naslućujem novi trend.
assück Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 sivi donji delovi trenerke su super kada su super, samo ja nemam takav item.
dig_chohano Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ja imam neku nikl-stroncijum trenerku sa detaljima žive i hlora.
MayDay Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 e, a sta ono bude ako ti ziva dohvati kozu? je l istina da se slije u pore ili su to mene moji stravili da ne bih polomila old skul termometar?
assück Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 mi polomili pre nekoliko dana, nisam mogao da nadjem zivu, valjda ode ispod ugaone garniture. malo mi bila frka jer je trebalo kuce da nam dodje, ali evo ga tu vec dva dana i ziva je jos nije napala
mei Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 e, a sta ono bude ako ti ziva dohvati kozu? je l istina da se slije u pore ili su to mene moji stravili da ne bih polomila old skul termometar?ne znam za kožu, ali živa se svakim dodirom razbija na sitnije kuglice. ali jednom smo u osnovnoj školi ostali posle časova tajno da se igramo u labu za hemiju. prvo smo nešto zbućkali (bez žive) što je opako zadimilo, pa se zamalo nismo pogušili. onda je jedan drugar uzeo bočicu sa živom i rekao da će da je prospe po podu. nažalost, to je i učinio. stvorila se trčeća kugla koja se dala u sprint po podu. mi smo uzeli neki karton da je uhvatimo. svakim dodirom kugla se razbijala na sitnije kuglice. na kraju je bilo zilion malih trčećih atomskih kuglica po podu. nismo nikad sve pokupili. nadam se da nismo dobili neke moždane poremećaje od njenih isparenja. mada smo očigledno bili već dovoljno poremećeni da se igramo u labu bez ikakvog znanja o hemiji.
Zli Gli Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 pogotovo sivi donji delovi trenerke ...i ne mora da se ,,sprema,, ali neke pantalone,farmerke bi bile ok..i ,,komplet,, trenerke to je ono kada su gornji i donji deo na istoj osobimeni je gadno..a vi kako hoćete..Da se ja pitam, ljudi bi se stalno oblacili samo sportski, trenerka stil i taj fazon. Sve ostalo mi je gadno a vi kako hocete.
Recommended Posts