teacher Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nema veze, trenutno ide Pijani učitelj, jedan od najboljih kung-fu filmova. Sve im je oprošteno...
teacher Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 bombasticnost naslova postaje 1 imperativ.Da, vraća sećanja...
zorglub Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nema veze, trenutno ide Pijani učitelj, jedan od najboljih kung-fu filmova. Sve im je oprošteno...+1
hattori Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 konacni broj okupljenih je sve manji i manji...
stoka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Ma nema veze, važno da je B92 iz godine u godinu među TOP 50 srpskih sajtova po izboru PC PRESSA (www.pcpress.info), po sistemu "Ja tebi, serdare, ti meni, vojvodo!" ... Edited January 30, 2012 by stoka
rajka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 pa realno, jel ima neko da mi preporuci bolji sajt za vesti? bas bi volela da ne moram vise na b92
Аврам Гојић Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 pa realno, jel ima neko da mi preporuci bolji sajt za vesti? bas bi volela da ne moram vise na b92citaj Mondo, nije los portal.
stoka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) pa realno, jel ima neko da mi preporuci bolji sajt za vesti? bas bi volela da ne moram vise na b92 www.naslovi.net sublimiše vesti svih informativnih sajtova. Naslovna je mnogo preglednija i tu se nalaze sve najvažnije i najnovije vesti. Izabereš izvor i pičiš ... a preporučujem i www.rtv.rs ... Edited January 30, 2012 by stoka
Аврам Гојић Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 www.naslovi.net sublimiše vesti svih informativnih sajtova. Naslovna je mnogo preglednija i tu se nalaze sve najvažnije i najnovije vesti. Izabereš izvor i pičiš ... potpuno tacno, zaboravih. ja to redovno koristim. algoritam im je potpuno neutralan
Frank Pembleton Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 www.naslovi.net sublimiše vesti svih informativnih sajtova. Naslovna je mnogo preglednija i tu se nalaze sve najvažnije i najnovije vesti. Izabereš izvor i pičiš ... a preporučujem i www.rtv.rs ...MONDO je za jedan portal sasvim OK, brzi su dosta, ako se voli sareno i "opusteno" oni su bolji izbor od B92 (kako ide SVI su bolji izbor).Naslovi su dobri za siroko pokrivanje bas vesti, A sa sajtom RTV sam se prijatno iznenadio kad sam slucajno nabaso na njih...
Frank Pembleton Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Dobro oće li neko Jugoslava da pošelje na jedan odmor, može i duži...
Rick.James Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Otvorih malopre jednu vest na B92.net i videh, medju ostalim i ovo:Janković je danas oko 13 časova pozvao aerodrom “Nikola Tesla”, pola sata pre planiranog polaska aviona "Er Frans". U to vreme u avion su se već ukrcali svi putnici. Policija je evakuisala letelicu francuske kompanije. Janković je uhapšen tri sata kasnije, a na saslušanju je priznao da je on odgovoran za širenje lažne vesti. /* ©AdOcean 2003-2010, MASTER: blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Vesti */ ado.master({id: '4R9R8m_fH.r.DlwcdiHaJZSuYvEiuBI1slF2qv03_m3.67', server: 'ringierrs.adocean.pl' }); /* ©AdOcean 2003-2010, blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Vesti.468X60_Info paket 2 (Hronika, Beograd, Srbija, Vijvodina, Republika Srpska, Reporta_a, Dodatak)_Gornji */ ado.slave('adoceanringierrsvlctjwomzh', {myMaster: '4R9R8m_fH.r.DlwcdiHaJZSuYvEiuBI1slF2qv03_m3.67' }); if(typeof adoceanringierrsvlctjwomzh=='function'){adoceanringierrsvlctjwomzh();} Nisu valjda toliko jadni da vesti kopiraju sa drugih sajtova, tipa Blic.rs? Edited February 4, 2012 by Rick.James
Filipenko Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dobro jutro. Pa to rade već ko zna koliko. Ali ruku na srce, svi oni kopiraju od novinskih agencija, tipa Tanjug, Beta itd.
Recommended Posts