December 16, 201113 yr Ako može netko da me uputi (najozbiljnije). To je bila kuća vrijedna poštovanja. I o tome znam sve. I znam da je nastupila kriza kad je prestalo "vanjsko curenje" i znam da je bilo teško održati se na nogama nakon svega, ali ne znam što se zapravo dogodilo? Matić više nije, a zašto nije i tko je??? Ae please :) Ljubim vas....
December 19, 201113 yr Boks meč Borovčanin - BuholcPETAK 23. DECEMBAR U 23 SATAKao nekada, bokserski spektakl u Srbiji, borba za titulu šampiona Evrope.Naš bokser ima za sobom 28 profesionalnih borbi, 29 pobeda, Ko li ce prenositi boks? Sad mi malo zao sto Tastin Osmeh nije na B91, ovo bi za njega bilo kao poruceno :D Edited December 19, 201113 yr by Milosh76
December 19, 201113 yr Ako može netko da me uputi (najozbiljnije). To je bila kuća vrijedna poštovanja. I o tome znam sve. I znam da je nastupila kriza kad je prestalo "vanjsko curenje" i znam da je bilo teško održati se na nogama nakon svega, ali ne znam što se zapravo dogodilo? Matić više nije, a zašto nije i tko je??? Ae please :) Ljubim vas....sada su grci, isti oni koji su vlasnici prve. matic vise nije, jer je nestalo para, tj vise se nije moglo nalaziti finansijera za televiziju koja iz godine u godinu posluje sa debelim minusom.
December 20, 201113 yr Da li je moguce da oni nemaju ni jedan tekst koji je potpuno ispravan sto vezano za gramaticke i stamparske greske, sto vezano za razum i logiku onoga ko pise tekst.
December 22, 201113 yr Prvog januara 2012. godine, u Ulici otvorenog srca Fond B92 organizovaće Marš za bebe. Pozivamo sve roditelje, heroje i ljude dobre volje da nam se pridruže.:bljuvpovrac:
December 24, 201113 yr Dobri su ovi sinoć bili sa leptir-mašnama :-* sent from klozetska šolja by BVK
December 25, 201113 yr Sjajan početak emisije za seljakeSrećan Božić onima koji ga slave a i onima koji ga ne slave, ali danas odmaraju
December 25, 201113 yr http://www.youtube.com/watch?v=dcitfu8lI3MJel gleda neko? Evo baš ide repriza pete epizode, ja skoro saznao da ovo uopšte postoji.