Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

uzasno se srozao kvalitet tekstova na portalu b92. mislim na info i biz, ne na zivot.

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

zbog velicine slova?

ma svakako, i zbog boje naslova.tekstovi izgledaju kao da ih je neko pisao na brzinu, i stilski su dosta cudni, malo podsjecaju na rts retoriku sa tu i tamo ubacenim narodnim jezikom. sta znam, ili su odredili novu ciljnu grupu, ili jedan zaposleni radi posao koji su do sada radila 2, pa ne moze da postigne kvalitet i kvantitet.

ima mnogo vise prepricanih tekstova i skinutih sa agencija, a korektura je traljava. jednostavno radi se ofrlje i na brzaka i bez dovoljno ljudi.

jeste, i prosjecna duzina tekstova je jako opala

pa celo srpsko novinarstvo (čast izuzecima) vrvi od nepismenih tekstova, u zanatskom smislu. Burying the lead, pretenciozno iznošenje zaključaka... Ne kažem da treba da glume sterilni dojče vele, ali u principu je situacija loša.

Edited by Kelt

to je nesto na moj racun, jel? ili neutralna posalica?

hrdjavom qrcu i dlaka smeta, kazu u natalincima.

jadan si.

..bez nervoze....

Ovaj novi sajt B92 je tako jedno nepregledno sranje da nemam reči... Rekao bih ovo i na onom tamo forumu, ali isti non stop pada i ne može se ući na njega... Obaška "genijalna ideja" B92 da najnoviji forum povežu sa Facebook-om...Stvarno bez komentara i za idejna rešenja portala i foruma... Dno!

Kreće najgledaniji film svih vremena... Uzbuđenje na vrhuncu :jerry:

93f8faa755.jpg

Edited by kapetanm

2rfeaf7.jpg

Samo da prijavim da je prevodilac uspeo da ne prevede jednu rečenicu i to, gle čuda, onu glavnu, završnu, najvažniju, istorijsku:

Vidite li ovaj grad? To je Valter.
Jebi ga.