Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

uzasno se srozao kvalitet tekstova na portalu b92. mislim na info i biz, ne na zivot.

Posted

ma svakako, i zbog boje naslova.tekstovi izgledaju kao da ih je neko pisao na brzinu, i stilski su dosta cudni, malo podsjecaju na rts retoriku sa tu i tamo ubacenim narodnim jezikom. sta znam, ili su odredili novu ciljnu grupu, ili jedan zaposleni radi posao koji su do sada radila 2, pa ne moze da postigne kvalitet i kvantitet.

Posted

ima mnogo vise prepricanih tekstova i skinutih sa agencija, a korektura je traljava. jednostavno radi se ofrlje i na brzaka i bez dovoljno ljudi.

Posted

jeste, i prosjecna duzina tekstova je jako opala

Posted (edited)

pa celo srpsko novinarstvo (čast izuzecima) vrvi od nepismenih tekstova, u zanatskom smislu. Burying the lead, pretenciozno iznošenje zaključaka... Ne kažem da treba da glume sterilni dojče vele, ali u principu je situacija loša.

Edited by Kelt
Posted

to je nesto na moj racun, jel? ili neutralna posalica?

Posted

hrdjavom qrcu i dlaka smeta, kazu u natalincima.

Posted

Ovaj novi sajt B92 je tako jedno nepregledno sranje da nemam reči... Rekao bih ovo i na onom tamo forumu, ali isti non stop pada i ne može se ući na njega... Obaška "genijalna ideja" B92 da najnoviji forum povežu sa Facebook-om...Stvarno bez komentara i za idejna rešenja portala i foruma... Dno!

Posted

Kreće najgledaniji film svih vremena... Uzbuđenje na vrhuncu :jerry:

Posted (edited)
93f8faa755.jpg Edited by kapetanm
Posted

Samo da prijavim da je prevodilac uspeo da ne prevede jednu rečenicu i to, gle čuda, onu glavnu, završnu, najvažniju, istorijsku:

Vidite li ovaj grad? To je Valter.
Jebi ga.