Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Ma OK, uostalom koga boli uvo za B92.net
kako, ja citam Zivot i Biz svaki dan
Posted
kako, ja citam Zivot i Biz svaki dan
Pomislio bi covek da ti prija prosirenje :P.
Posted
Smesno stvarno nije bilo upuceno tebi, a ni larssonu.
onda je meni :fur:angry.gif
Posted

pezite svi. da nije bilo novog dizajna, ne bih nasla ovaj preneti tekst u kome je mnogo toga fascinantno.dal se prenosilac zajebo prevodeci the man of the year 2010 u muskarce koji su obelezili 2010, nije tolko bitno. procitajte da vidite ko su one i oni koji su nam dali strepnje, volje i nade prosle godine, pa da mi onda neko objasni sta znaci sto je stanoviti slavko

uspešan je porodičan čovek.
kako se postaje uspesan porodicni covek? pravo pitanje za rubriku pod nazivom pop intelligence
Posted (edited)

ruzan je. ali nema veze, ko redovno dolazi navici ce.nego, pitanje- troll: koje news portale koristite?meni naslovi.net odlican za srbiju, ali ne nalazim nijedan dovoljno dobar hrvatski niti bosanski.edit:ali ko je Dragomir Šumanja kontrolor leta i hedonista

Edited by aram
Posted

Bre, bre, jel moguće a oni nemaju ni reč o temi sinoćnjeg Insajdera na front pejdžu?! :o

Posted (edited)

gorica i dragance dobili oskara popularnosti :wub:ne postoji iritantniji voditeljski paredit - znam da vise nisu na b92 <_<

Edited by kojot
Posted
kad udjes na konkretnu vijest, imas u vrhu desne kolone da biras izmedju ostalog i galeriju. iznad kategorija.sta ja sve radim da ne bih radila svoj posao :isuse:
Thanks. Necu vise nista da pitam... :blush:
Posted
gorica i dragance dobili oskara popularnosti :wub:ne postoji iritantniji voditeljski paredit - znam da vise nisu na b92 <_<
koji im je to oskar po redu.a i ti kojote, eno ti tema RTS pa seiri do mile volje.
Posted
pezite svi. da nije bilo novog dizajna, ne bih nasla ovaj preneti tekst u kome je mnogo toga fascinantno.dal se prenosilac zajebo prevodeci the man of the year 2010 u muskarce koji su obelezili 2010, nije tolko bitno. procitajte da vidite ko su one i oni koji su nam dali strepnje, volje i nade prosle godine, pa da mi onda neko objasni sta znaci sto je stanoviti slavkokako se postaje uspesan porodicni covek? pravo pitanje za rubriku pod nazivom pop intelligence
da su random naveli prvih 20 muskaraca koji bi im pali na pamet, ispalo bi bolje od ovog stajkovcevog isprtka. ne mogu da verujem, dejan misovic, ivan ivanovic, bojan maljevic i jos par shady ortaka, bez ikakvog redakcijskog upozorenja, odmaka, bilo cega. feckin hell jbte!
Posted
pezite svi. da nije bilo novog dizajna, ne bih nasla ovaj preneti tekst u kome je mnogo toga fascinantno.dal se prenosilac zajebo prevodeci the man of the year 2010 u muskarce koji su obelezili 2010, nije tolko bitno. procitajte da vidite ko su one i oni koji su nam dali strepnje, volje i nade prosle godine, pa da mi onda neko objasni sta znaci sto je stanoviti slavkokako se postaje uspesan porodicni covek? pravo pitanje za rubriku pod nazivom pop intelligence
Prepravili "muškarce" u "ljude"... :mad: