Аврам Гојић Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ma OK, uostalom koga boli uvo za B92.netkako, ja citam Zivot i Biz svaki dan
Venom Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 kako, ja citam Zivot i Biz svaki danPomislio bi covek da ti prija prosirenje :P.
kgmr Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Smesno stvarno nije bilo upuceno tebi, a ni larssonu.onda je meni
luba Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 pezite svi. da nije bilo novog dizajna, ne bih nasla ovaj preneti tekst u kome je mnogo toga fascinantno.dal se prenosilac zajebo prevodeci the man of the year 2010 u muskarce koji su obelezili 2010, nije tolko bitno. procitajte da vidite ko su one i oni koji su nam dali strepnje, volje i nade prosle godine, pa da mi onda neko objasni sta znaci sto je stanoviti slavko uspešan je porodičan čovek. kako se postaje uspesan porodicni covek? pravo pitanje za rubriku pod nazivom pop intelligence
aram Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 (edited) ruzan je. ali nema veze, ko redovno dolazi navici ce.nego, pitanje- troll: koje news portale koristite?meni naslovi.net odlican za srbiju, ali ne nalazim nijedan dovoljno dobar hrvatski niti bosanski.edit:ali ko je Dragomir Šumanja kontrolor leta i hedonista Edited February 1, 2011 by aram
Idioteque Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bre, bre, jel moguće a oni nemaju ni reč o temi sinoćnjeg Insajdera na front pejdžu?! :o
Кристофер Лумумбо Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 (edited) gorica i dragance dobili oskara popularnosti :wub:ne postoji iritantniji voditeljski paredit - znam da vise nisu na b92 <_< Edited February 1, 2011 by kojot
Nesh Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 kad udjes na konkretnu vijest, imas u vrhu desne kolone da biras izmedju ostalog i galeriju. iznad kategorija.sta ja sve radim da ne bih radila svoj posao Thanks. Necu vise nista da pitam...
yolo Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 gorica i dragance dobili oskara popularnosti :wub:ne postoji iritantniji voditeljski paredit - znam da vise nisu na b92 <_<koji im je to oskar po redu.a i ti kojote, eno ti tema RTS pa seiri do mile volje.
yolo Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 pezite svi. da nije bilo novog dizajna, ne bih nasla ovaj preneti tekst u kome je mnogo toga fascinantno.dal se prenosilac zajebo prevodeci the man of the year 2010 u muskarce koji su obelezili 2010, nije tolko bitno. procitajte da vidite ko su one i oni koji su nam dali strepnje, volje i nade prosle godine, pa da mi onda neko objasni sta znaci sto je stanoviti slavkokako se postaje uspesan porodicni covek? pravo pitanje za rubriku pod nazivom pop intelligenceda su random naveli prvih 20 muskaraca koji bi im pali na pamet, ispalo bi bolje od ovog stajkovcevog isprtka. ne mogu da verujem, dejan misovic, ivan ivanovic, bojan maljevic i jos par shady ortaka, bez ikakvog redakcijskog upozorenja, odmaka, bilo cega. feckin hell jbte!
teacher Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 pezite svi. da nije bilo novog dizajna, ne bih nasla ovaj preneti tekst u kome je mnogo toga fascinantno.dal se prenosilac zajebo prevodeci the man of the year 2010 u muskarce koji su obelezili 2010, nije tolko bitno. procitajte da vidite ko su one i oni koji su nam dali strepnje, volje i nade prosle godine, pa da mi onda neko objasni sta znaci sto je stanoviti slavkokako se postaje uspesan porodicni covek? pravo pitanje za rubriku pod nazivom pop intelligencePrepravili "muškarce" u "ljude"...
Recommended Posts