Nesh Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 (edited) Hm...pre sam mogao da odem na vesti, pa onda s leve strane imam, na primer, "ratni zlocini", kliknem i dobijem vesti iz te oblasti. Sad to ne mogu da nadjem.Ne svidja mi se izgled i, po meni, nije preglednije! Naprotiv. Edited February 1, 2011 by Nesh
morgana Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 imas kad udjes na neku konkretnu vijest desno da biras kategoriju, izmedju ostalog ratne zlocine. ali, toga nema na uvodnoj strani infoa.
Nesh Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 imas kad udjes na neku konkretnu vijest desno da biras kategoriju, izmedju ostalog ratne zlocine. ali, toga nema na uvodnoj strani infoa.Aha, tek sam sad spazio to prozorce. Hvala. Ipak onako mi je bilo preglednije, no navicicu se!
Idioteque Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Uvek po difoltu serete kad se promeni dizajn.+1Meni se ovo jako sviđa. Što manje crveno-belog to bolje.Bez šale, dobar posao!
henrik larsson Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ја сам задовољан. Додуше, повећао бих још мало хедер и онај Б92 Инфо банер, да дођу до испод половине екрана. Мало скроловања никад није на одмет.
Аврам Гојић Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ја сам задовољан. Додуше, повећао бих још мало хедер и онај Б92 Инфо банер, да дођу до испод половине екрана. Мало скроловања никад није на одмет.
morgana Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 hejt za ridizajn! Gdje mi je region? imas kad udjes na neku konkretnu vijest desno da biras kategoriju, izmedju ostalog ratne zlocine region. ali, toga nema na uvodnoj strani infoa.
Nesh Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 (edited) a za biz??? Pih...To sam cak i ja zamjetio! <_<EDIT: Ali da nadjem galeriju, to mi malo teze ide... Edited February 1, 2011 by Nesh
morgana Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 kad udjes na konkretnu vijest, imas u vrhu desne kolone da biras izmedju ostalog i galeriju. iznad kategorija.sta ja sve radim da ne bih radila svoj posao
Roger Sanchez Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 aha.al nekad sam mogo imat brzi pregled vijesti pod kategoriama na bizu, ono gore dijesno, samo klikneš na kategoriju i imaš dolje 5 najnovijih. OČU TO.
duma Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 a za biz??? :D Crni Rođo, pa bar se to vidi.Da li je samo meni pola ekrana neiskorišćeno, a do dna nikad kraja, ponor. Treba skrolovati, skrolovati i skrolovati.Nekom je ovo stvarno ovako preglednije? Zašto se odustalo od padajućih menija?
renne Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Pocrkaće nam miševi od ovolikog skolovanja, a toliki prostor sa strane prazan
henrik larsson Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Мени ово делује нпр. као ситуација када у Соко Штарк дође нови млади бренд менаџер, жељан доказивања и акције. И онда ухвати да ребрендира паковање чоколадних бананица и да им смишља име. Једном од производа који деценијама продаје сам себе и отприлике је последњи коме треба ојачати позицију на тржишту кондиторских производа.
Recommended Posts