Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)

A kad će onom ćoravom i debelom paćeniku da oduzmu propusnicu u zgradu i ukinu mu onu abominaciju od 3 do 5?Što ga ne pomere od 4 do 6, ne bih morao poslednji sat na poslu da propatim uz njega...

Edited by Crepajac
Posted (edited)

pa nije toliko debeo, bash je lepo ispao :lolol:da, zbilja, shto ce biti s njim? luna lu ce samo da se prestroji na pevaljke, a sta ce jadan on?

Edited by thermal bug
Posted (edited)

ako su imali reality sa zapošljavanjem, hoće li imati i takav sa obrnutom tematikom u sopstvenoj kući? imaju i iskustva sa jurenjem i snimanjem unesrećenih, pa tim pre.ili neće, pošto je ružno, neukusno i neprijatno tako nešto raditi svojima, to je rezervisano za druge, tamo neke, je l'?

Edited by Malkmus
Posted

neuravnotezeni covece, ima li sanse da svoj prezir prema dokumentarnoj seriji 'hitna pomoc' i onima koji su je snimali ne provlacis kroz ovo, posto apsolutno nema veze sa temom?

Posted

upravo ono što sam govorio - vidiš kako je neprijatno kad su "tvoji" u pitanju. pored toga, ne videh da tako čašćavaš one koji pišu još oštrije o sličnim programima.naravno da je prezir. ali, mesto mu je ovde onoliko na temi, koliko i dobrom delu postova sa ove teme.

Posted

koji moji? s kim se ti grudvas? ne radim na b92, niti bilo gde, kad smo vec kod toga...

Posted

ako ne prestanete da kukate bezveze, zvacu u "jabuku na dan" da vam citaju postove naglas u program kao primer poremecene psihe

Posted
neuravnotezeni covece, ima li sanse da svoj prezir prema dokumentarnoj seriji 'hitna pomoc' i onima koji su je snimali ne provlacis kroz ovo, posto apsolutno nema veze sa temom?
A sto ti skaces odma na tu hitnu...Jel ti Macura neki rod? cool.gif
Posted
Heeeeej. angry.gif
a jebiga, trebalo mi je samo mesec i po... :Pa mnogo sam bila ponosna na sebe. zbogom, forume, vracam se noktima.
Posted

Nego, jel ima sad negde da se pazare Samizdatova izdanja, dok su još na popisu?

Posted

The Pillars of the Earth na b92 posle gomile filmova i serija žnj produkcije konačno nešto kvalitetno :)

Posted

odavno nisam gledao nesto toliko lose.

The Pillars of the Earth na b92 posle gomile filmova i serija žnj produkcije konačno nešto kvalitetno :)
Posted
odavno nisam gledao nesto toliko lose.
Da li uporedjujes sa knjigom po kojoj je napravljena serija ili ne?
Posted

nisam citao knjigu. mislio sam na papirnate likove i tupave recenice koje izgovaraju.

Posted

Meni su stubovi do jaja! :DMislim, ima milion zamerki ali sam se upecao na tu katedrala-staklo-gotika priču. Šteta što nije više utemeljeno u realnosti al ajde.