Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

wtf? zašto nisu išli na 3? ne verujem...

Posted

Ne verujem da je bas ovo nacrtano, ali brza dvojka nije bila los izbor ovde, pogotovo kad vidis kako je MIchigan sutirao bacanja i kako je odigrao zavrsnicu uopste. Doteturase se do finala iako je to bio retko vidjen choke.

Posted

Usrane sudije pokvarise utisak skroz tako da se nisam nesto ni radovao pobjedi Uulvrinsa™

Posted
Ne verujem da je bas ovo nacrtano, ali brza dvojka nije bila los izbor ovde, pogotovo kad vidis kako je MIchigan sutirao bacanja i kako je odigrao zavrsnicu uopste. Doteturase se do finala iako je to bio retko vidjen choke.
Bio je logičan izbor, ali da su na terenu Trish ili Carter-Williams ili da se lopta da u ruke Fairu.
Posted

jbt, ja skroz zaboravio na tekme sinoć... :isuse:

Posted
Stigao C-Webb!
da, samo me zanima da li je sa ostalima.navijam za michigan, ali russ smith je veliki car, nije greh ni da oni dobiju.
Posted (edited)

jao kako smaraju sa ovom sapunicom oko Vera. Mogu misliti koje sve scenarije imaju sa njim ako pobedeNavijam ya Luivil, jer mi je Pitino bas gotivan lik.

Edited by sancho
Posted
navijam za michigan,
+1, ali dobija Pitino.
jao kako smaraju sa ovom sapunicom oko Vera
-1.
Posted
da, samo me zanima da li je sa ostalima.
izgleda da nijego michigan!
Posted

Kakav drugi faul je sudjen Burkeu.

Posted

Sto volim kad epizodista nekosarkaskog izgleda izdivlja za tim za koji navijam. I jako me nervira obrnuto. Tapatalk