freakns Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Presing se obija Pitinu o glavu. Omogucio je Sethu da konacno dodje do prostora.ako se Curry raspuca, najebali su... mada veci problem Louisvillea od jurnjave je sto Russ Smith ne moze da dodje do suta
J.R. Cash Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) Nema dovoljno tranzicije za Russa, otud i ovaj presing kojim obicno generisu ukradene lopte i lake koseve, ali ne sljaka to protiv Dukea.Unisti ih Siva prodorom. Edited March 31, 2013 by J.R. Cash
SleeperSleep Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 objektivno, ove godine je titula pitinova. najbolji su, igraju najlepsu kosarku, imaju samopouzdanje, zabar zna sta radi. ja sam mislio da kansas eventualno moze da ih zaustavi, ali su se oni potrudili da se totalno izglupiraju protiv wolverinesa.
Кристофер Лумумбо Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 sve u svemu, za sada veoma zanimljiv mm, mnogo zanimljiviji nego prosle sezone. nadam se da ce f4 biti jednako dobar, mnogo mi se svidjaju parovi.
pacey defender Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 jeziva povreda. poražavajuće je koliko je telo profesionalnih atleta podložno povredama. mnogo mi se svidjaju parovi.
J.R. Cash Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ubedljivo najbolji tim na turniru. Brzina Russa i Sive unistava redom.
Feindouno Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Kako je razvalio Stauskas jbt :Hail:Nadam se da ce simpaticni Micigen nekako oteti titulu.
J.R. Cash Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IVoOtpDuZwA&feature=youtu.be
Teixeira Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 LeBron James @KingJames1hIf my son played for Rutgers or a coach like that he would have some real explaining to do and I'm still gone whoop on him afterwards! C'mon
stoutspectacledbold-head Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 http://www.nbaserbia.com/intervjui/2419/nemanja-djurisic-pekovic-i-vucevic-mi-pomazu-savetimaJe l' ga gledao ko?
Mauci Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Jesam, nekoliko puta. Nista posebno, nesto kao ovaj Subotic iz Zvezde. Jak, voli da sutne za 3, nekonstantan (da ne kazem los) u skoku, prosek u odbrani. Jedan decko iz njegove ekipe (ne mogu da se setim kako mu ime, mrzi me da guglam) je jako dobar.edit: Caldwell-Pope :) Ne verujem da ce u NBA ali mogao bi da igra u Evropi. Edited April 3, 2013 by Mauci
Teixeira Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 edit: Caldwell-Pope :) Ne verujem da ce u NBA ali mogao bi da igra u Evropi.Bio je ekstermno hajpovan u srednjoj, top 25 igraca u klasi i to. Bice neke sanse u NBA za njega, cisto na reputaciju i sut koji ipak ima...
Sandens Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 gde ce Wiggins da odigra svoju koledz karijeru? moj tip je North Carolina, bilo bi zanimljivo gledati duele izmedju njega i Jabarija Parkera koji je izabrao Duke.ne bih nikako voleo da ode na Kentucky posto `Catsi vec imaju stacked tim sa Randleom, bracom Harrison i Poytressom koji ostaje jos jednu sezonu.
Recommended Posts