Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

uzas kakva povreda :(

Posted

ovo je nesto najstrasnije sto sam video na sportskim terenima

Posted

auuuu, ode noga Wareu, uh kako je ruzno izgledalo

Posted

Al' su se svi rasplakali, k'o da je umro decko.

Posted

Izgubih se na 5 minuta, vracam se a svi ucveljeni :unsure:Ne znam sta je bilo, ali zelim brz oporavak momku.

Posted (edited)

Nikada neću razumeti kako uopšte mogu da daju loptu Plumleeu da bilo šta sem zakucavanja u napadu.Ware :(

Edited by Nemanja Posrbica
Posted
Al' su se svi rasplakali, k'o da je umro decko.
Dobro, bila je bas jeziva povreda. Ne secam se da sam video gadniju.
Nikada neću razumeti kako uopšte mogu da daju loptu Plumleeu da bilo šta sem zakucavanja u napadu.
Zasto? Plumlee je prilicno vest i mobilan centar. Uz to i odlican dodavac za svoju poziciju.
Posted

Nisam ni ja, i ajde reicmo da nekako razumem saigrace da im je krivo zbog druga, ali oni matorci na tribinama... k'o na sahrani jbt.

Posted

Mobilan jeste, ali sa problem je što on nije sposoban da spušta loptu na zemlju. Danas ima 4 TO i još bar 2-3 puta je bio na ivici. Curryja nigde nema. Smrdi ovo na pobedu Louisvillea.

Posted

Naravno da je sposoban da spusta loptu na zemlju. Verovatno je najbolji ball handler medju centrima u koledz kosarci. Druga je stvar sto bi protiv Louisvillea to trebalo da izbegava.

Posted

Presing se obija Pitinu o glavu. Omogucio je Sethu da konacno dodje do prostora.

Posted
Mobilan jeste, ali sa problem je što on nije sposoban da spušta loptu na zemlju. Danas ima 4 TO i još bar 2-3 puta je bio na ivici. Curryja nigde nema. Smrdi ovo na pobedu Louisvillea.
bekovi odmah skupljaju na njemu, usput Dieng ga fino pokriva. jako los matchup je ovo je za Plumleeja, nije on toliko supalj kako izgleda. zapravo, sto kaze Cash, ima odlicnu kontrolu lopte za visokog igraca