Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted (edited)

ma gde bravo :Dja sam od svih ekipa ove sezone najvise gledao wichitu i delovali su mi veoma zajebano, samo sto nisam imao pojma sta mogu protiv najjacih koledza na turniru. imaju puno igraca koji mogu da ubace poene, da pogode trojku, a hall im daje toughness u reketu.sad samo fali da se ispovredjuju...

Edited by kojot
Posted

ocel Thomas ubaciti sta danas?!mada, nije ovo gotovo

Posted

ma ja ne mogu da verujem sta se desava.

Posted

ovi ce baciti 50 slobodnih do kraja meca <_<

Posted (edited)
ovi ce baciti 50 slobodnih do kraja meca <_<
kao da sude pukl, mrdak i neskovic.izgubice ovo. neverovatno koliko su se usrali.ajde sto prave ovakve gluposti ali su uzasni i u skoku. uzas. Edited by kojot
Posted

jebene sudije kako mi idu na kurac. sve im sviraju :yucky:

Posted (edited)
jebene sudije kako mi idu na kurac. sve im sviraju :yucky:
Sta tacno nije bio faul? Pre ce biti da Shockersi ne znaju gde je levo.Cotton ih povadi trojkom i ofanzivnim skokom. Craft je bas sad pomislio da je odlicna ideja da sutne trojku. Edited by J.R. Cash
Posted
Sta tacno nije bio faul? Pre ce biti da Shockersi ne znaju gde je levo.
nekoliko faulova je bilo ono u duelima kakvih ima na stotine na 1 utakmici. onaj faul bakera u bloku u napadu je neverovatan.ostetili ohio st. na pocetku sudije pa pocele sa kompenzacijom i ne znaju gde udaraju od tada.
Posted

hall :Hail:sada jako do samog kraja, mada me louisville najvise plasi.

Posted

Syracuse Defense in the tourney (4 games)Steals 44Blocks 25TO forced 67Opp FG 61Ljudi su u 4 utakmice dozvolili manje FG nego što su isforsirali TO. :Hail:

Posted

Fantastično otvorio Michigan utakmicu.

Posted
Syracuse Defense in the tourney (4 games)Steals 44Blocks 25TO forced 67Opp FG 61Ljudi su u 4 utakmice dozvolili manje FG nego što su isforsirali TO. :Hail:
Oni su 5 najbolji obrambeni tim u ncaa. Svojim protivnicima dopuštaju tek 0.753 koševa po posesiji lopte.Igrajući zonu naravno.
Posted

ubi nesretne Gatorse onaj Litvanac. da je zmureci bacao luptu mislim da bi ulazila. odlicno poluvreme Wolvesa

Posted

dobise Wolvesi. Florida kao da je zalutala ovde.sada samo da jos Louisville dobije Cica Tome i sva cetiri tima na FF valjani. naravno, go Cuse! :)