Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

Treju Burce alal ti kurac.Kad bi Spartansi dobili Lanistere™...

Posted

ajmo!

Posted

ubijaju ih u skoku.

Posted

u medjuvremenu, mladji curry unistava michigan.

Posted

Gledao Oegon i Lui kakva je ono jurnjava majko moja niko da stane a akcije ne postoje.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

ako neko naidje na onu 'blokadu' payne curryju juce bilo bi dobro da se postavi. takvo nesto se mora sacuvati :D

Posted (edited)

Marquette 30 poena za 32 minuta. Ubi ih Syracuse zonom.Inace 1 Obama Barack banuo u dvoranu na pola tekme...

Edited by ducca
Posted
Inace 1 Obama Barack banuo u dvoranu na pola tekme...
Valjda je bio od pocetka.Marquette nema sutere da otkravi ovu mamojebacku kondor zonu, pogotovo kad Jamil WIlson sutira kao danas. Michigan ili Florida bi trebalo da imaju vise uspeha.
Posted

Syracuse mi je jako nesimpatičan tim, oduvek. Valjda jer ne volim zonsku odbranu ni malo.

Posted
Valjda je bio od pocetka.
Ja ga ne videh na pocetku, a vidim po izvestajima kazu da se pojavio u 11. minutu u dvorani, otprilike tad su ga i prikazali... Kasnio sa golfa jbg
Posted
Syracuse mi je jako nesimpatičan tim, oduvek.
ban!inace, ne daju se ovi Kokijevi na pocetku... ali ocekujem da Ohio State ipak pojaca i dobije
Posted

tako je, sinovi!

Posted (edited)

Bravo, kojote!Da sam na mestu Thada Mattae, Thomas bi mi trosio 40 lopti po utakmici, a Ross 20, ostali sta uhvate na ofanzivnom skoku.Koliko fantomskih faulova.

Edited by J.R. Cash