Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted
mislis na add-on? nece, kao ni to da ugasim i upalim mozillu.
meni i dalje nije jasno sta ti se desi. iskoci ti poruka "gledao si 4 sata, nema vise"? uglavnom, nije banovana ip adresa jer i ja gledam preko iste (12.13.14.15).
Posted
meni i dalje nije jasno sta ti se desi. iskoci ti poruka "gledao si 4 sata, nema vise"? uglavnom, nije banovana ip adresa jer i ja gledam preko iste (12.13.14.15).
pa gledaces 4 sata
Posted
Nestvaran user Marquettea, koji nicim nije zasluzio pobedu.
Kratko i jasno objasnjenje :Dbtw, nisu losi... Na kraju, kako bilo sta sa Jalenom moze da bude lose. http://www.grantland.com/live
Posted

Muči se Oklahoma State i Oregon zasluženo vodi. Dobar je Kazemi, sem momenta kada je zakucao obruč.P.S. Memphis je odigrao baš loše danas.

Posted

bas ih prosralo, cak su i sve tri trojke bile teski sutevi. Nisu ovi davidson toliko lose odigrali zavrsnicu osim onog kretenskog pasa na kraju

Posted

Skroz dobru odbranu drzi Oregon, jedna kontinuirana sveprisutnost.

Posted (edited)

Klizi ovo u poraz Oklahoma Statea... Problem sa skokom u odbrani je nešto što ne mogu da reše. Izgledaju kao da danas prvi put igraju zonu.edit. Niko sem Smarta kod njih nema košarkaški IQ.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Oregon je jako dobar tim, neverovatno je da su zavrsili kao 12 seed.

Posted
Jebiga, gledas Pitt i ocekujes estetski zadovoljavajucu kosarku :D
Gledao sam skoro sve ostale. Mislim da jedino Marquette nisam :)
Posted
Gledao sam skoro sve ostale. Mislim da jedino Marquette nisam :)
:isuse: :0.6:
Posted
Oregon je jako dobar tim, neverovatno je da su zavrsili kao 12 seed.
Percepcija komiteta je ponekad stvarno dno. Mislim da bi oni bili tipa 5. da su dobili Jutu i uzeli konferencijsku titulu u regularnoj sezoni...
Posted

Tu najgore prodje Oklahoma State. A Oregon moze daleko, meni su favorit protiv St. Louisa (za koji cu navijati) ako izbegnu udav tempo.

Posted

go wolters!