Teixeira Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ne verujem, ali ako se to desi bar bismo imali coveka sa jednim od boljih imena cak i za danasnje uslove u kombinaciji sa tim da je odlican igrac... Cleanthony Early :)
Timmi Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Znaci, sim bhullar.:D Oce li ovo da zivi od kosarke u nastavku zivota?Tapatalk
Apollo Creed Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Saint Louis izgleda kao sasvim dobar tim ( mada ovaj New Mexico realno ne lici ni na sta).Istovremeno, Wichita gazi Pitt.
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 wichita prosla, sada ce i gonzagu da prebiju.
stoutspectacledbold-head Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Dva meca za citavu sezonu za koje nisam imao zivaca za gledati drugo pol.Pitsburg - Sinsi i danas S.Luis - NMS ( potonji 6 poena za cetvrtinu i Dvejn Evans koji im urnise zonu i onog Maltezanina, a vidim da ga je ispratio jedino Si sa kontra strane).Sledi Oregon - Oklahoma Stejta, tu, valjda, ne sme biti omasaja, a sutra Kalih Vajat jebava NCS.
Mauci Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Wichita se popisala po Pittsburghu. Moram ispostaviti 1 Trevona Woodalla, decko je plej i fantastican debil. 1-12 iz igre, 1 asistencija i 5 izgubljenih uz 5 faulova. Sa druge strane mu se Malcolm Armstead posrao u zivot. Sve u svemu, ocekivano uzasna kosarka za sad.
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 pomagajte pitao sam vec teacher preko pm-a ali da pitam i ovde, mozda nije pored kompa.dakle, gledam ncaa stream na njihovom sajtu i koristim neki mozillin add-on pomocu kojeg sam zaobisao to sto stream moze da se gleda samo iz amerike. e sad, problem je sto oni imaju ogranicenje da stream moze da se gleda samo 4 sata. kako da to zaobidjem? pretpostavljam da je lako ali ja nemam pojma, objasnite mi step by step.
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 mislis na add-on? nece, kao ni to da ugasim i upalim mozillu.
Teixeira Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Mislim da je Jamil Wilson upravo spasio par stotina hiljada bracketa :D
Apollo Creed Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Dobio Marquette, nevera... :ziga:Ovi iz Davidsona svi kolektvnu sepuku sad...
Nemanja Posrbica Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Marquette objasnio, tri trojke iz tri šuta u poslednjem minutu i dvojka za pobedu na sec do kraja.
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 i nisam odgledao kraj utakmice zbog ovog sranja
J.R. Cash Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Nestvaran user Marquettea, koji nicim nije zasluzio pobedu. Sad komotno mogu i da odu do kraja. Sve u svemu, ocekivano uzasna kosarka za sad.Jebiga, gledas Pitt i ocekujes estetski zadovoljavajucu kosarku :D
Recommended Posts