March 21, 201312 yr Ne verujem, ali ako se to desi bar bismo imali coveka sa jednim od boljih imena cak i za danasnje uslove u kombinaciji sa tim da je odlican igrac... Cleanthony Early :)
March 21, 201312 yr Saint Louis izgleda kao sasvim dobar tim ( mada ovaj New Mexico realno ne lici ni na sta).Istovremeno, Wichita gazi Pitt.
March 21, 201312 yr Dva meca za citavu sezonu za koje nisam imao zivaca za gledati drugo pol.Pitsburg - Sinsi i danas S.Luis - NMS ( potonji 6 poena za cetvrtinu i Dvejn Evans koji im urnise zonu i onog Maltezanina, a vidim da ga je ispratio jedino Si sa kontra strane).Sledi Oregon - Oklahoma Stejta, tu, valjda, ne sme biti omasaja, a sutra Kalih Vajat jebava NCS.
March 21, 201312 yr Wichita se popisala po Pittsburghu. Moram ispostaviti 1 Trevona Woodalla, decko je plej i fantastican debil. 1-12 iz igre, 1 asistencija i 5 izgubljenih uz 5 faulova. Sa druge strane mu se Malcolm Armstead posrao u zivot. Sve u svemu, ocekivano uzasna kosarka za sad.
March 21, 201312 yr pomagajte pitao sam vec teacher preko pm-a ali da pitam i ovde, mozda nije pored kompa.dakle, gledam ncaa stream na njihovom sajtu i koristim neki mozillin add-on pomocu kojeg sam zaobisao to sto stream moze da se gleda samo iz amerike. e sad, problem je sto oni imaju ogranicenje da stream moze da se gleda samo 4 sata. kako da to zaobidjem? pretpostavljam da je lako ali ja nemam pojma, objasnite mi step by step.
March 21, 201312 yr Marquette objasnio, tri trojke iz tri šuta u poslednjem minutu i dvojka za pobedu na sec do kraja.
March 21, 201312 yr Nestvaran user Marquettea, koji nicim nije zasluzio pobedu. Sad komotno mogu i da odu do kraja. Sve u svemu, ocekivano uzasna kosarka za sad.Jebiga, gledas Pitt i ocekujes estetski zadovoljavajucu kosarku :D